Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru vrea ca FC Botoşani să ajungă cât mai departe în Europa, dar e gata de exod: "Cine va avea ofertă, îi voi lăsa pe toţi să plece!"

VIDEO | Marius Croitoru vrea ca FC Botoşani să ajungă cât mai departe în Europa, dar e gata de exod: "Cine va avea ofertă, îi voi lăsa pe toţi să plece!"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru (39 de ani) are planuri mari la FC Botoşani după ce a încheiat sezonul cu o victorie en-fanfare, 4-1 cu Gaz Metan pe teren propriu, şi şi-a avertizat elevii că urmează un an care obligă clubul la mai mult, mai ales că vor participa din nou în cupele europene.

"Cu acest meci am închis un an bun, dar trebuie să fim în gardă pentru că tot ceea ce am făcut în acest an ne obligă. Lumea o să fie mai atentă la noi şi automat creşte şi puţin prudenţa celor care joacă cu noi. E un început de drum bun. Un prim pas făcut corect, frumos. Rămâne ca tot ceea ce urmează de acum încolo să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Cei care m-au pus au avut încredere în mine şi sper că nu i-am dezamăgit", a spus  Marius Croitoru, după meci, la Telekom Sport.

Antrenorul Botoşaniului e gata să le dea drumul să plece tuturor fotbaliştilor care vor avea oferte, iar despre viitorul său e sigur. Va continua la FC Botoşani: "Sunt oferte pentru toţi. Cine va avea oferte îl voi lăsa să plece. Nu ţin niciun fotbalist cu forţa. Şi eu am fost fotbalist şi eu ştiu ce înseamnă să ai un moment bun în viaţă, în carieră, şi să îţi fie stopat. Sunt aici la Botoşani, rămân aici la Botoşani", a mai declarat Marius Croitoru.

În ceea ce priveşte cupele europene, Croitoru a spus: "Ne dorim să trecem cât mai multe tururi, dar ştiţi că la cupele europene ai nevoie şi de şansă la tragere", a conchis tehnicianul Botoşaniului, la Telekom Sport.

FC Botoşani - Gaz Metan s-a terminat 4-1 în ultima etapă din play-off-ul din Liga 1, după ce Ofosu (1), Keyta (23), Florescu (25) şi Roman (87), respectiv Romeo (27) au înscris. În urma succesului, FC Botoşani a terminat sezonul din  Liga 1 pe locul patru, cu 32 de puncte, dar mai poate cădea dacă FCSB va juca şi câştiga meciul pe care îl mai are, cu Astra. Gaz Metan a încheiat ultima în play-off, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: marius croitoruliga 1fc botosani 

viewscnt
Articole similare