Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Lăcătuş, despre momentul în care i-a pus mâna în gât unui fan al Academiei Rapid: ”Am avut o discuţie mai bărbătească”

VIDEO | Marius Lăcătuş, despre momentul în care i-a pus mâna în gât unui fan al Academiei Rapid: ”Am avut o discuţie mai bărbătească”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Lăcătuş a vorbit despre incidentul în care a sărit să-i ceară socoteală unui suporter al Academiei Rapid care i-a strigat ”boschetarule!” Directorul tehnic al Stelei susţine că regretă episodul şi ar fi trebuit să dea dovadă de mai multă maturitate.

Înaintea meciului Steaua - Academia Rapid, în momentul în care se îndrepta spre vestiare, Marius Lăcătuş a intrat în conflict cu un suporter al giuleştenilor. Acesta a strigat ”boschetarule” către Lăcătuş, moment în care ”Fiara” a reacţionat. Marius Lăcătuş a urcat în tribună şi i-a pus mâna în gât suporterului care l-a jignit.

Fostul mare atacant al Stelei a explicat acum că acel fan i-a adresat şi alte cuvinte foarte dure, motiv pentru care a cedat. Lăcătuş spune că-şi regretă gestul şi ar fi trebuit să trateze situaţia cu mai multă maturitate:

”Nu are importanţă cu ce mi s-a adresat. Nu aveam o reacţie dacă nu-mi spunea nimic. Nu i-am făcut nimic, am avut o discuţie mai bărbătească cu el. O regret, având în vedere că era un tinerel trebuia să fiu mai cu capul pe umeri”, a declarat Marius Lăcătuş pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius lacatusacademia rapidcsa steaua 

viewscnt
Articole similare