Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Marin, pregătit de confruntarea decisivă: "Meciul cu Danemarca este cel mai important din cariera mea"

VIDEO | Marius Marin, pregătit de confruntarea decisivă: "Meciul cu Danemarca este cel mai important din cariera mea"
Comentarii

Marţi, 17 noiembrie, naţionala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”. Partida decisivă pentru calificarea la EURO 2021 este programată la ora 20:30.

Internaţionalul român legitimat la Pisa, a dezvăluit într-un interviu special, oferit pentru FRF TV,  de ce meciul cu Danemarca este "cel mai important din viaţa sa", ce a simţit când a preluat banderola de căpitan cu Malta, ce semnificaţie au tatuajee sale de pe picior şi multe alte detalii interesante.

"Mă simt foarte încrezător, sunt foarte pozitiv pentru că este un meci foarte important ce ne-ar putea aduce calificarea la Europene. Aştept cu nerăbdare meciul ăstat, fiind cel mai important din viaţa mea pentru că eu cred că este o onoare să îmbraci tricoul naţionalei şi să joci la un European. Nu trebuie să ne concentrăm pe adversar, trebuie să ne vedem de treaba noastră, să ne facem noi tactica noastră şi să resectăm tot ce zice Mister pe teren. Pentru mine este o onoare foarte mare, având în vedere că a jucat atâţia ani în Italia şi fiind unul dintre cei mai buni jucători ai României. Este o onoare foarte mare. Da, Mister a dat peste 100 de goluri în Serie A, deci mă gândesc şi în momentul de faţă, cât şi pe viitor, multă lume o să îşi amintească de el. (Căpitan la meciul cu Malta) Sincer am avut o emoţie foarte mare pentru că mă gândesc că este visul oricărui copil să îmbrace tricoul echipei naţionale şi banderola de căpitan. Este o mândrie să porţi tricopul echipei naţionale şi purtând banderola de căpitan este o motivare personală şi o mândrie foarte mare. Tot timpul când am început cu fotbalul am visat să joc pentru echipa naţională a României, dar niciodată nu m-am gândit că pot să fiu unul dintre căpitanii echipei", a declarat Marin, printre altele.

Interviul VIDEO integral:

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare