Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Niculae, impresionat de noua echipă lui Dinamo: ”Faţă de cea de anul trecut, îmi place mai mult”. Compartimentul care i-a dat emoţii

VIDEO | Marius Niculae, impresionat de noua echipă lui Dinamo: ”Faţă de cea de anul trecut, îmi place mai mult”. Compartimentul care i-a dat emoţii

Superliga

Comentarii

Marius Niculae a rămas plăcut impresionat de jocul prestat de Dinamo în victoria cu Poli Iaşi, scor 3-0, dar spune că apărarea i-a dat emoţii în câteva rânduri.

”Aşteptam să văd noul Dinamo, pentru că e foarte mult schimbat faţă de anul trecut.

O atitudine foarte bună, Nistor a făcut un meci foarte bun, Montini a marcat două goluri, a fost acolo unde trebuie.

În câteva situaţii mi-au dat emoţii, pentru că nu există acea siguranţă în apărare. Una peste alta, Dinamo promite. Faţă de echipa de anul trecut, îmi place mai mult, e logic.

Chiar dacă vor câştiga toate meciurile, nu cred că celelalte echipe din faţă se vor încurca toate. Cu toate că sperăm, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece după un meci, cum a fost şi anul trecut cu Craiova când am bătut 3-0 şi toată lumea credea că Dinamo şi-a revenit”, a spus Marius Niculae la capătul meciului cu Poli Iaşi.

Formaţia Dinamo a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii I. În urma victoriei de luni seară, ”câinii” acumulează 25 de puncte şi rămân pe poziţia a 11-a.

 

Afla mai multe despre: liga 1dinamomarius niculae 

viewscnt
Articole similare