Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Niculae povesteşte cum a decurs prima întâlnire cu Ronaldo: ”Avea multe coşuri pe faţă şi nu prea a avut prietene” :)

VIDEO | Marius Niculae povesteşte cum a decurs prima întâlnire cu Ronaldo: ”Avea multe coşuri pe faţă şi nu prea a avut prietene” :)

Top Interviuri

Comentarii

Marius Niculae a evoluat între 2001 şi 2005 la Sporting Lisabona, exact în momentul în care Cristiano Ronaldo a debutat pentru gruparea lusitană. Antrenor în acea perioadă era Ladislau Boloni.

”A durat aproape un an până când Cristiano Ronaldo să vină la prima echipă. Atunci era Quaresma. Quaresma făcea parte din lotul mare. Tocmai ce-l promovaseră.

Ţi-am zis, eram cu Jardel eram golgheterii echipei la momentul respectiv şi a venit nea Loţi la noi şi ne a zis că astă micu e mai bun ca amândoi la un loc. Adică a avut o premoniţie cu el. Bine, atunci Jardel a început să râdă, nu credea aşa ceva şi la antrenament când l-am văzut ce face cu mingea şi ce viteză de reacţie are şi bicicleta aceea, o viteză extraordinară. ne-am dat seama că e un jucător extraordinar. a declarat Marius Niculae.

”Era mai mic, mi-a cerut laptopul ca să vorbească şi el cu fete. Pe vremea aia nu prea erau laptopuri, erau foarte scumpe şi mai rare. Da, a ajuns la patru copii între timp... Cred că a suferit mult de treaba asta că avea foarte multe coşuri pe faţă şi nu prea a avut prietene”, a mai spus Niculae.

 

Afla mai multe despre: marius niculaecristiano ronaldosporting 

viewscnt
Articole similare