Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, criză de nervi la meciul cu Galatsaray! Antrenorul român a fost eliminat. Moruţan şi Cicâldău, doar pe banca de rezerve

VIDEO | Marius Şumudică, criză de nervi la meciul cu Galatsaray! Antrenorul român a fost eliminat. Moruţan şi Cicâldău, doar pe banca de rezerve

Stranieri

Comentarii

Yeny Malatyaspor a reuşit să coată un punct din duelul cu Galata, însă Marius Şumudică nu a încheiat meciul pe margine.

Yeny Malatyaspor a reuşit să îi ţină piept lui Galatasaray şi a scos un punct din confruntarea cu echipa lui Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău.

0-0 s-a terminat confruntarea dintre cele două, după o partidă cu multe ocazii ratate de ambele părţi. Spre finalul meciului, Marius Şumudică a fost eliminat, după ce declarase anterior că nu dorea să facă scandal.

Marius Şumudică, crize de nervi la meciul cu Galatsaray

Tehnicianul român a făcut o criză de nervi la adresa arbitrului, după ce a considerat că acesta a luat o decizie împotriva echipei sale, astfel că centralul i-a arătat cartonaşul roşu.

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău au început partida doar pe bancă, iar numai fostul jucător de la Universitatea Craiova a avut şansa de a juca, fiind introdus la pauză, în locul lui Kilinc.

Cu punct scos, Yeny rămâne pe primul loc de retrogradare, 17, la trei puncte de salvare. De cealaltă parte, Galata, care visa la titlu, rămâne pe poziţia a opta, cu 22 de puncte, la 14 lungimi în urma liderului Trabzonspor.

Din pricina formei slabe a echipei, este foarte posibil ca Fatih Terim să fie demis în curând, dacă rezultatele vor continua să fie dezamăgitoare.

Afla mai multe despre: yeny malatyaspor galatasaray 

viewscnt
Articole similare