Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, despre o posibilă venire la U Craiova: "S-ar rupe stadionul dacă vin. Jucăm meciurile cu casa închisă". Ce clauză are la Gaziantep

VIDEO | Marius Şumudică, despre o posibilă venire la U Craiova: "S-ar rupe stadionul dacă vin. Jucăm meciurile cu casa închisă". Ce clauză are la Gaziantep

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a vorbit pe larg despre o posibilă venire a sa la U Craiova, care, în acest moment, se pregăteşte sub comanda lui Corneliu Papură, în cantonamentul din Turcia.

Marius Şumudică nu ar spune "nu" unei oferte de la U Craiova

Antrenorul român ar fi dispus să vină la U Craiova şi a recunoscut că ar deveni rapid favoritul fanilor: "Niciodată nu pot să spun niciodată. Craiova este un oraş frumos, un oraş care fierbe pentru fotbal, un oraş care atrage pentru orice antrenor, are stabilitate... Am înţeles că au un patron care plăteşte salariile, ceea ce a devenit un lux în România în ultimul timp. Şi nu numai în România... Un om care e dispus să facă performanţă. Cred că dacă s-ar ajunge la varianta Şumudică, cred că s-ar rupe stadionul. Să fiu sincer, cred că s-ar juca toate meciurile din play-off cu casa închisă", a declarat Marius Şumudică.  

Şumudică este legat de Gaziantep de o clauză consistentă: "Există o clauză, în jurul la 175.000 de euro, plătibilă ori de mine, ori de ei. Vom vedea ce se va întâmpla până la urmă. Eu mă pregătesc, sunt profesionist, la fiecare joc sau la fiecare antrenament, chiar dacă este joc amical, eu mă comport ca la un meci oficial, pentru că fotbalul e viaţa mea", a adăugat tehnicianul.  

Marius Şumudică, despre antrenorul ideal la U Craiova

Întrebat dacă el ar fi omul cu care U Craiova ar putea câştiga titlul, Şumudică a făcut profilul antrenorului cu care oltenii îşi pot îndeplini visul: "Nu pot să spun aşa ceva.... Eu m-am uitat la Craiova, joacă primul meci acasă cu Gaz Metan, un meci extrem de dificil cu Edi, după care se duc la Viitorul, joacă la Poli Iaşi în deplasare, joacă acasă cu CFR... Deci sunt patru finale. Lor, ca să fie în playoff, părerea mea e că le trebuie cel puţin trei puncte, poate patru, ca să fie în playoff. Şi atunci nu pot să spun nici dacă te califici în play-off, cum să promiţi titlul? Dar în momentul în care vei fi în play-off, se poate întâmpla orice, pentru că punctele se înjumătăţesc şi abia atunci un meci adevărat contează, că sunt trei puncte în joc. 

Dacă vor să continue cu Corneliu Papură e treaba lor. Dar cred că la Craiova trebuie să fie un antrenor care în momentul în care păşeşte pe uşa vestiarului, să îngheţe jucătorii de respect. Nu de militărie, că nu mai facem patru antrenamente pe zi sau să îi trezim la şase dimineaţa, să alerge până se julesc pe genunchi. Nu, eu cred că la Craiova trebuie un antrenor care impune respect prin rezultatele pe care le-a făcut, care să ştie să câştige vestiarul. Şi sunt ferm convins că împreună cu publicul se pot face lucruri frumoase", a mai spus antrenorul. 

Afla mai multe despre: marius sumudicau craiovamarius sumudica universitatea craiovagaziantep 

viewscnt
Articole similare