Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, doar egal în Turcia! Imagini incredibile: fotbalistul a mâncat biletul cu instrucţiuni de teama adversarilor

VIDEO | Marius Şumudică, doar egal în Turcia! Imagini incredibile: fotbalistul a mâncat biletul cu instrucţiuni de teama adversarilor
Comentarii

Gaziantep a remizat, scor 1-1, cu Trabzonspor, în ultimul meci din campionatul Turciei, iar partida a oferit o fază mai puţin obişnuită. Jucătorul oaspeţilor, Badou Ndiaye, a mâncat biletul primit de la staff.

Marius Şumudică, doar egal în prima ligă din Turcia

Trabzonspor a deschis scorul pe terenul lui Gaziantep în minutul 22, dar gazdele antrenate de tehnicianul român au egalat în minutul 53 prin Kayode. Pe final, oaspeţii au fost aproape de a lua cele trei puncte, dar golul a fost anulat după ce centralul a consultat VAR. 

În urma acestui rezultat, Gaziantep se află pe locul nouă, cu 32 de puncte, în timp ce Trabzonspor este pe locul secund, cu 49 de puncte, şi a ratat şansa de a se apropia de liderul Basaksehir, care are 52 de puncte, dar şi un meci în plus. 

Faza momentului în fotbal. Badou Ndiaye a mâncat biletul cu instrucţiuni

Nu de puţine ori, antrenorii trimit instrucţiuni jucătorilor de pe teren prin intermediul unor bilete, iar jucătorul lui Trabzonspor, Badou Ndiaye, a fost cel care a primit hârtia. 

Totuşi, mijlocaşul a găsit o metodă inedită pentru a scăpa de bilet, pentru ca acesta să nu ajungă pe mâinile jucătorilor antrenaţi de Marius Şumudică. Badou Ndiaye l-a mâncat, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare. 

Afla mai multe despre: marius şumudicăgazianteptrabzonsporbadou ndiaye 

viewscnt
Articole similare