Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, în mare formă. O nouă reacţie marcă înregistrată: "Nu îmi plac băieţii, dar îmi place Rădoi ca antrenor". Ce a spus despre Adrian Mutu

VIDEO | Marius Şumudică, în mare formă. O nouă reacţie marcă înregistrată: "Nu îmi plac băieţii, dar îmi place Rădoi ca antrenor". Ce a spus despre Adrian Mutu

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a susţinut că-l admiră pe selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, şi i-a urat succes noului selecţioner de la U21, Adrian Mutu.

Întrebat despre Adrian Mutu, Şumudică i-a urat să devină un antrenor de succes, dar a recunoscut că a fost cucerit de Mirel Rădoi: "Fost mare fotbalist, deocamdată ca antrenor nu a demonstrat nimic. Vom vedea, să dea Dumnezeu să facă performanţă. Eu nu îl cunosc personal. Ceea ce a făcut ca fotbalist, pentru mine e enorm. Sper să pună cărămidă cu cărămidă şi să fie un antrenor de succes. Mie îmi place Rădoi, îmi place să fiu sincer... Bine, nu îmi plac băieţii, dar îmi place Rădoi ca antrenor. Şi cred că poate avea succes", a declarat antrenorul lui Gaziantep. 

Şumudică a mai fost întrebat dacă se felicită că nu a antrenat Dinamo şi a susţinut că nu ar fi fericit dacă ar ajunge în situaţia prin care a trecut Rapid în ultimii ani: "Nu. Eu nu pot să antrenez într-un singur loc, în rest... unde e atmosferă... bine, pentru mine, Rapidul e numărul 1. Acolo mi-aş dori şi acolo cu siguranţă voi ajunge. Dar în rest, eu sunt un antrenor profesionist, plătit, mă duc să antrenez oriunde, dar numai într-un loc unde nu pot să vorbesc. (n.r. - Ar putea avea Dinamo soarta Rapidului?) Mi-ar părea rău!", a mai spus tehnicianul. 

Afla mai multe despre: marius sumudicanationalaromaniaromania u21dinamorapid 

viewscnt
Articole similare