Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică l-a desfiinţat, pur şi simplu, pe Dan Alexa: "M-am uitat pe CV-ul lui, săracul..."

VIDEO | Marius Şumudică l-a desfiinţat, pur şi simplu, pe Dan Alexa: "M-am uitat pe CV-ul lui, săracul..."

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică, noul antrenor al echipei Gaziantep Gazişehir, crede că Dan Alexa va avea o misiune complicată la Astra Giurgiu.

Experimentatul antrenor a ajuns la această concluzie după ce s-a uitat pe CV-ul lui Alexa, care a bifat a treia retrogradare din carieră, cu Dunărea Călăraşi. 

"Îi doresc baftă, e un antrenor care va trebui să demonstreze, vine la o echipă care în momentul de faţă a pierdut foarte mulţi jucători şi nu îi va fi uşor, având în vedere că m-am uitat pe CV, săracul a retrogradat cu trei echipe.

Deci cred că îi va fi destul de greu, va trebuie să şteargă cu buretele tot ceea ce s-a întâmplat în trecut şi să facă nişte paşi în faţă, fiindcă nu te aşteaptă nimeni în cariera de antrenor. Atârnă greu retrogradări, probleme. Eu ţin minte când am avut problemele cu pariurile mi-a atârnat foarte greu şi mi se pusese o ştampilă la momentul respectiv", a declarat Marius Şumudică.

Mai întâi, Alexa a retrogradat cu ACS Poli Timişoara, în sezonul 2013-2014, la prima experienţă ca antrenor, după care a lăsat-o pe ASA Târgu Mureş pe ultimul loc, la mijlocul sezonului 2016-2017, iar echipa avea să retrogradeze la finalul campionatului.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare