Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică nu este primul antrenor român "abandonat" în plină glorie. "Am păţit la fel. Mi s-au umflat penele şi m-a costat. Am vrut să îl sun"

VIDEO | Marius Şumudică nu este primul antrenor român "abandonat" în plină glorie. "Am păţit la fel. Mi s-au umflat penele şi m-a costat. Am vrut să îl sun"

Fotbal

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Viitorul Constanţa, s-a declarat dezamăgit de modul în care s-au despărţit turcii de la Gaziantep de Marius Şumudică, însă îşi aminteşte că aşa ceva a păţit şi el, pe vremea când era pe banca tehnică a belgienilor de la Standard Liege.

Scandalul dintre Marius Şumudică şi patronii celor de la Gaziantep a escaldat abupt, până într-un moment în care nu se mai întrevede cale de continuare între părţi. Astfel, Marius Şumudică şi Gaziantep se vor despărţi, luni, chiar dacă turcii deja au anunţat despărţirea. Antrenorul român a intrat în direct la Telekom Sport şi a susţinut că, momentan, nu a semnat nimic.

Mircea Rednic regretă faptul că Marius Şumudică a fost îndepărtat de la Gaziantep, însă nu este deloc suprins. Acesta şi-a amintit la finalul partidei cu Hermannstadt, faptul că acelaşi lucru l-a păţit şi el la Standard Liege. După un sezon foarte bun şi mai multe declaraţii războinice, a fost demis de către conducere. "Puriul" a recunoscut că ar fi dorit să îl sune pe Marius Şumudică, însă nu a îndrăznit. Relaţia dintre cei doi tehnicieni nu este tocmai roz.

"Îmi pare rău pentru că a muncit acolo şi a avut rezultate, ţinând cont de cum a fost echipa până să vină el. Şi eu am păţit-o. Chiar am vrut să-i dau telefon, dar nu suntem în relaţii la fel de bune. La Standard, la fel. Am avut rezultate bune, am preluat o echipă la retrogradare, ajunsesem în play-off, obiectivul lor era salvarea de la retrogradare. Mi s-au umflat penele, am crezut că sunt tare şi mare, am făcut vreo două declaraţii legate de preşedinte şi m-a costat. Am plătit! Echipa a ajuns datorită lui şi strategia făcută, rezultatele bune cu echipele mari de acolo. Ştiu ce înseamnă antrenor străin, să te impui într-o ţară străină. (Deranjeaza?) Da, şi dacă eşti băţos, spui ce simţi, chiar deranjează şi se formează un grup d-asta care te aşteaptă la cotitură şi plăteşti. 

Sa se ducă Sumudica la arabi? Nu e bine, eu am antrenat de două ori acolo, nu e bine! E bine dpdv financiar, dar fotbalistc nu e bine. Depinde ce vrea Şumi. Dacă ia drumul lui Oli sau Răzvan Lucescu, e ok, financiar e ok. Sportiv, m-aş bucura dacă ar găsi chiar o echipă care îşi doreşte performanţă şi o echipă cu prestigiu în Turcia. A arătat, are două echipe în care a arătat că e un antrenor foarte bun", a declarat Mircea Rednic, după victoria cu Hermannstadt, duminică, scor 2-1, în restanţa din etapa 12-a din Liga 1.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare