Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, război la cuţite cu un jurnalist turc, după eşecul cu Fenerbahce. "Te voi da în judecată! Vei plăti. Ai să vezi! Banii vor ajunge la copiii săraci din Gaziantep"

VIDEO | Marius Şumudică, război la cuţite cu un jurnalist turc, după eşecul cu Fenerbahce. "Te voi da în judecată! Vei plăti. Ai să vezi! Banii vor ajunge la copiii săraci din Gaziantep"

Stranieri

Comentarii

Gaziantep a fost învinsă, dumincă seară, de Fenerbahce, într-o partidă din etapa 18-a din Campionatul Turciei. La conferinţa de presă de la finalul partidei, Marius Şumudică şi-a amintit de cele scrise de un jurnalist turc, zilele trecute, şi i-a transmis că-l dă în judecată.

Zilele trecute, unul dintre jurnaliştii turci, care s-a nimerit a fi prezent şi în sala de conferinţe după meciul Gaziantep - Fenerbache, a susţinut faptul că Marius Şumudică doreşte să aducă mai mulţi jucători din România la echipă, deoarece ar percepe un anumit comision din transfer, cu ajutorul unor firme de impresariat cu care are legături sau pe care le-ar deţine.

După ce a analizat prestaţia elevilor săi în meciul cu Fener, Marius Şumudică şi-a zărit "prietenul" în sală şi a ţinut să-i transmită un mesaj clar: 

"Am muncit 15 ani ca să ajung la un nivel înalt, pentru a antrena în Turcia. Şi nimeni nu a spus vreodată despre mine că iau bani, că iau comisioane la transferurile jucătorilor mei. Pe acest jurnalist, din faţa mea, îl voi da în judecată. Voi angaja doi avocaţi, voi face proces la tribunal împotriva lui, pentru că a scris că Şumudică are o firmă în România prin care transferă fotbalişti români. El va trebui să demonstreze dacă eu am firmă, dacă eu iau comisioane. Voi lua cei mai buni avocaţi din Europa pentru a câştiga acest proces.", a declarat Marius Şumudică furios. În plus, Şumi este determinat să obţină o sumă de bani consistentă din partea jurnalistului pe care să-i doneze: "Prietene, vei plăti! Ai să vezi, vei plăti! Şi toţi banii se vor duce la copiii care nu au bani în Gaziantep", a încheiat furtunos Şumudică.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare