Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, reacţie vehementă după incidentele de la finalul meciului UTA - Rapid 1-2: "Dacă venea unul şi îl înjunghia pe Alexa!? Ce se întâmpla?"

VIDEO | Marius Şumudică, reacţie vehementă după incidentele de la finalul meciului UTA - Rapid 1-2: "Dacă venea unul şi îl înjunghia pe Alexa!? Ce se întâmpla?"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) a reacţionat, la revenirea în ţară, la incidentele care au avut loc la Arad, după meciul UTA - Rapid 1-2. Antrenorul l-a felicitat pe Dan Alexa, tehnicianul Rapidului, care a ripostat în momentul în care câţiva suporteri ai UTA-ei s-au apropiat periculos şi au vrut să-l lovească.

La finalul meciului UTA - Rapid 1-2, câţi suporteri, furioşi că echipa lor a pierdut pe final, s-au dus la autocarul giueleştenilor şi au încercat să-l lovească pe antrenorul Dan Alexa, dar şi pe jucători. Chestionat pe această temă la revenirea în România, Marius Şumudică l-a felicitat pe "Chirurg".

Însă, Şumudică a ridicat o problemă mai gravă, după incidente. "Probabil a fost iritat, înjurat, dar nu ştiu dacă asta s-a întâmpla datorită Rapidului sau că e timişorean. Există acea rivalitate, dar nu mi se pare normal ca nişte suporteri să reacţioneze aşa sau poliţiştii să le permită să intre pe stadion. Să loveşti un antrenor e ceva de.... Dacă venea unul şi băga un cuţit în Alexa, ce se întâmpla? Venea şi îl injunghia, ce se întâmpla?", a spus Şumudică.

Apoi, antrenorul lui Gaziantep FK l-a felicitat pe Alexa pentru că a ripostat: "Acum să-l judecăm pe Alexa că a ripostat, trebuia să-i dea una şi să-i rupă capul. I-a dat? Da! I-a rupt capul? Da. Bravo, îl felicit atunci", a mai declarat fostul atacant.

Afla mai multe despre: marius sumudicarapiddan alexautafani 

viewscnt
Articole similare