Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică şi-a ieşit din minţi în Turcia! Românul s-a certat cu toată lumea. Antrenorul advers a rămas fără replică

VIDEO | Marius Şumudică şi-a ieşit din minţi în Turcia! Românul s-a certat cu toată lumea. Antrenorul advers a rămas fără replică
Comentarii

Formaţia Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Yeni Malatyaspor, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Turciei. Pentru tehnicianul român, meciul s-a terminat cu scandal.

Au marcat Mirallas ’19 şi Kana-Biyik ’74 pentru Gaziantep, respectiv Buyuk ’49 şi Topalli ‘90+5 pentru Malatyaspor. În minutul 48, de la echipa lui Şumudică a fost eliminat Oguz Ceylan.

La gazde, Alin Toşca a fost integralist, iar Alexandru Maxim a jucat până în minutul 75. Cei doi români au primit cartonaşe galbene: Maxim ‘45+5, Toşca ‘52

Gaziantep FK ocupă locul cinci în clasament, cu 15 puncte, iat Yeni Malatyaspor este pe 11, cu 12 puncte. Lider este Alanyaspor, care are 20 de puncte şi un joc mai puţin.

Marius Şumudică, eliminat de pe teren după un scandal

Şumudică nu a mai apucat finalul partidei pe teren, întrucât a fost scos din minţi de golul egalizator marcat de adversari, în minutul 90+5. Centralul a avut nevoie de VAR pentru a valida reuşita, iar odată ce acest lucru s-a întâmplat Şumudică s-a enervat. 

Românul a schimbat câteva replici dure cu oamenii de pe banca adversă şi i-a repoşat arbitrului reuşita din prelungiril partidei. Înainte de a părăsi terenul, camerele care au transmis partida l-au surprins pe Şumudică în timp ce îşi continua războiul cu adversarii. În tot acest timp, antrenorul lui Yeni Malatyaspor nu a avut replică. 

În faţa reporterilor a venit secundul lui Marius Şumudică, Gabriel Mărgărit: "Am fost echipa care a pierdut două puncte, chiar dacă am jucat în 10 oameni, în repriza a doua. Am arătat că ştim să suferim, însă vreau să comentez şi un alt aspect. Antrenorul nostru nu a spus absolut nimic. Este pedepsit pentru orice mişcare pe care o face.

Antrenorul adversarilor a venit mereu spre banca noastră, dar nu a fost sancţionat în niciun fel. Cred că antrenorul nostru trebuie să îşi lege mâinile şi să stea pe margine până când va deveni cetăţean turc, pentru că altfel nu are cum. La cel mai mic gest sau vorbă este pedepsit imediat", a spus Gabriel Mărgărit, potrivit fanatik.com.tr.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepmarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare