Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Urzică a aplanat conflictul cu Drăgulescu. ”Dacă se va reface, va fi prezent la Europene”

VIDEO | Marius Urzică a aplanat conflictul cu Drăgulescu. ”Dacă se va reface, va fi prezent la Europene”

Gimnastică

Comentarii

Marius Urzică a aplanat conflictul cu Drăgulescu. Antrenorul lotului masculin de gimnastică l-a anunţat că poate să participe la Campionatele Europene dacă se va reface la timp.

”Lista nu s-a terminat. Într-adevăr, s-a dat o listă cu anumiţi sportivi, printre care Marian nu se regăseşte. Marian, cum bine ştim, a revenit în sală după nişte probleme de sănătate, el a avut o operaţie la inima. Urmează să se refacă, urmează să înceapă să facă exerciţii, să se prezinte la adevarata lui valoare şi bineînţeles că în acel moment el va fi introdus în această listă şi va putea participa fără probleme la CE”, a spus Marius Urzică.

Drăgulescu mai are o lună la dispoziţie. Europenele vor avea loc în august, la Glasgow. Până acum, Drăgulescu a participat la şapte ediţii ale Campionatelor Europene şi a obţinut zece titluri continentale.

”Această perioadă e destul de scurtă şi pentru el, chiar dacă este un talent şi este foarte ambiţios, este foarte greu. Chiar dacă va participa, mai mult ca sigur va face un exerciţiu puţin mai uşurat, dar cu siguranţa necesară pentru a dovedi că este Marian Drăgulescu”, a mai spus antrenorul lotului masculin de gimnastică.

Afla mai multe despre: dragulescugimnastica 

viewscnt
Articole similare