Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marko Simonovski a ratat o ocazie monumentală la Iaşi. Reacţia amuzantă a antrenorului Eugen Neagoe

VIDEO | Marko Simonovski a ratat o ocazie monumentală la Iaşi. Reacţia amuzantă a antrenorului Eugen Neagoe

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Macedoneanul Marko Simonovski a fost protagonistul unui moment mai puţin plăcut în partida de la Iaşi. Vârful lui Sepsi Sf. Gheorghe a ratat dintr-o poziţie extrem de favorabilă în minutul 27 şi l-a ridicat de pe bancă pe tehnicianul său, Eugen Neagoe.

Servit ideal în careu de Tandia, Simonovski a trimis peste poartă, de la marginea careului de 6 metri, deşi era singur şi nemarcat de vreun adversar.

Mai mult decât ratarea în sine a surprins procedeul prin care atacantul lui Sepsi a ales să trimită mingea spre poartă. În locul unei execuţii simple, cu latul, Simonovski a pus piciorul ”sub” minge, încercând să finalizeze cu ristul.

Este exact detaliul pe care i l-a reproşat imediat şi antrenorul său, Eugen Neagoe, care a ţipat la atacantul său, imediat după ratarea din minutul 27. 

Marko Simonovski a venit la Sepsi de la FC Lahti în ianuarie acest an. Fotbalistul din Macedonia a fost transferat în calitate de jucător liber de contract, iar în cariera sa a mai evoluat pentru formaţii ca Amkar Perm, RNK Split, Metalurg Skopje sau Şahtior Karagandy. Pentru Sepsi, Simonovski are 12 meciuri şi 2 goluri marcate în acest sezon. 

Afla mai multe despre: eugen neagoesepsi sf.gheorghemarko simonovski 

viewscnt
Articole similare