Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mărturisirea lui Pap după momentele de groază pe care le-a trăit la finalul meciului cu Dinamo: ”Nu am simţit nimic, nu mai ştiam de mine”

VIDEO | Mărturisirea lui Pap după momentele de groază pe care le-a trăit la finalul meciului cu Dinamo: ”Nu am simţit nimic, nu mai ştiam de mine”

Superliga

Comentarii

Eduard Pap spune că nu mai reuşea să-şi dea seama ce se întâmplă în jurul lui, după ce s-a lovit cap în cap cu Soufiane Moussa, în prelungirile meciului Dinamo - FC Botoşani 1-1.

Prelungirile partidei Dinamo - FC Botoşani a adus şi un moment dramatic. Sofiane Moussa şi Eduard Pap, ambii de la FC Botoşani, s-au lovit cap în cap, după o centrare în careu. Ambii au rămas întinşi pe gazon şi au avut nevoie de intervenţia medicilor.

Situaţia a fost mai gravă la Moussa, care s-a ales cu capul spart şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Întrebat despre acele momente, Pap spune că nu-şi mai aminteşte mare lucru: ”(Ce ai simţit când a intrat ambulanţa pe teren?) Nu am simţit nimic, pentru că nu mai ştiam de mine, eram pe jos”, a declarat Pap la finalul partidei.



Portarul lui FC Botoşani s-a plâns, în schimb, de arbitraj, după ce arbitrul n-a acordat două penalty-uri pentru FC Botoşani: ”Nu este singurul meci în care suntem dezavantajaţi. Au fost mai multe meciuri în care am fost dezavantajaţi şi nu este ok acest lucru. Fiecare muncim, fiecare îşi doreşte victoria şi măcar ce este al nostru să ni se dea”.

 

Afla mai multe despre: eduard pap 

viewscnt
Articole similare