Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Măsuri importante luate la ultimul antrenament al lui CSM Bucureşti. Johansson a chemat "artileria grea"

VIDEO | Măsuri importante luate la ultimul antrenament al lui CSM Bucureşti. Johansson a chemat "artileria grea"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a încasat 53 de goluri în ultimele două meciuri, pe unul dintre ele l-a şi pierdut, iar toată lumea a fost de acord, inclusiv jucătoarele, că există mari probleme în apărare. Antrenorul a luat măsuri speciale pentru a întări defensiva.

CSM a pierdut marţi primul meci în campionat din martie încoace. "Nu a mers nimic!", au spus supărate handbalistele la finalul jocului cu Râmnicu Vâlcea, dar constanta negativă în acest sezon e faza defensivă. Pentru ca apărarea să devină mai puternică, Magnus Johansson a apelat la o metodă folosită şi cu alte ocazii, dar de această dată a făcut un antrenament special cu accent pe defensivă. A chemat băieţi din echipa de juniori a CSM-ului cărora handbalistele să le ţină piept.

Pentru al patrulea Final Four la rând, CSM a adus multe jucătoare valoroase. Încă, echipa nu e omogenă, dar jucătoarele sunt încrezătoare. Lekic, Cvijic, Lazovic, Omoregie şi Radicevic sunt cele cinci super handbaliste venite în vară. Lekic a revenit la echipă după o săptămână petrecută la Buenos Aires. A fost ambasador al handbalului din partea Serbiei la Jocurile Olimpice pentru tineret.

"Sunt sănătoasă, voi fi pregătită total, aşa că sunt fericită că am revenit şi că sunt cu echipa şi sper să scoatem un rezultat bun acolo", a declarat Lekic, pentru Telekom Sport, înaintea meciului cu Bietigheim din Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: csm bucurestifinal fourlekicbuenos airesbietigheim 

viewscnt
Articole similare