Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Măţan este cel mai prolific stranier, dar nu are loc la naţională. ”Mesaj” pentru Edi Iordănescu, în ultima partidă din MLS

VIDEO | Măţan este cel mai prolific stranier, dar nu are loc la naţională. ”Mesaj” pentru Edi Iordănescu, în ultima partidă din MLS
Comentarii

Alexandru Măţan (24 de ani) este pe val în MLS, alături de echipa sa, Columbus Crew.

Luni dimineaţă, Columbus Crew a reuşit să câştige din nou, acasă, contra celor de la Atlanta United, scor 4-2, şi s-a calificat în sferturile de finală ale campionatului din MLS.

  • Columbus câştigase meciul 1, cu 2-0, apoi, în meciul 2  a pierdut cu 2-4, în deplasare. Decisivul s-a jucat tot la Columbus, care a câştigat din nou, scor 4-2, fără prea mari emoţii.

Măţan şi Columbus, pe val în MLS

În duelul decisiv cu Atlanta, Alexandru Măţan a fost titular şi a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale. A primit nota 7.8, a doua cea mai mare de pe teren, după colegul său Diego Rossi - 8.3.

Mai întâi, fotbalistul român a marcat un gol în minutul 33, la 2-0 pentru echipa. A primit un balon în lateral dreapta, şi-a păstrat cumpătul şi a catapultat balonul sub transversala porţii adverse.

 

Apoi, imediat după pauză, la 3-1 pentru echipa sa, Alexandru Măţan i-a pasat lui Diego Rossi pe culoar, printre doi adversari, acesta a preluat şi a tras cu stângul la colţul lung, pentru 4-1.

 

În acest sezon din MLS, Alexandru Măţan a oferit 11 pase de gol, trei goluri, dar a şi obţinut două lovituri de la 11 metri, fiind unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionat.

În sferturile de finală ale competiţiei, Columbus Crew o va înfrunta pe Orlando City, într-o singură manşă, în deplasare, pe 26 noiembrie.

  • Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat: Orlando City - Columbus Crew 4-3, Columbus Crew - Orlando City 2-2.

Afla mai multe despre: matancolumbusatlantamls 

viewscnt
Articole similare