Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mateiu a marcat şi cu Sepsi, dar nu a fost convocat la echipa naţională. Răspunsul jucătorului pentru selecţioner

VIDEO | Mateiu a marcat şi cu Sepsi, dar nu a fost convocat la echipa naţională. Răspunsul jucătorului pentru selecţioner
Comentarii

U Craiova a câştigat în a doua etapă din play-off, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe prin golul lui Alexandru Mateiu, mijlocaşul care a fost omis de Cosmin Contra pentru meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe. Vezi mai jos cum a răspuns jucătorul.

Alexandru Mateiu are unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei, cel puţin din punct de vedere al golurilor marcate, patru până în acest moment. Cu toate acestea, Cosmin Contra nu l-a chemat pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului European din 2020. Întrebat dacă aştepta convocarea, mijlocaşul a părut indiferent: "Sunt prea fericit pentru cele şase puncte, nu mă interesează. Nu m-am gândit. Nu mă gândeam că o să marchez, voiam cel mai mult victoria. Sunt fericit, mai am opt jocuri în campionat şi trei în Cupă, pot să mai marchez".

În vârstă de 29 de ani, Mateiu are două selecţii sub "tricolor", dar în acest moment obiectivul lui este câştigarea campionatului alături de Craiova: "Ne dorim foarte mult. E bine pe ce drum suntem acum". 

Afla mai multe despre: alexandru mateiuu craiova 

viewscnt
Articole similare