Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mateiu, după ce a reuşit execuţia campionatului: "Am dat la poartă... a fost un gol normal"

VIDEO | Mateiu, după ce a reuşit execuţia campionatului: "Am dat la poartă... a fost un gol normal"

Superliga

Comentarii

Alexandru Mateiu a fost eroul Craiovei în partida cu Dunărea Călăraşi, scor 1-0, mijlocaşul oltenilor reuşind singurul gol al partidei în minutul 23, cu o execuţie senzaţională.

Totuşi, Mateiu rămâne modest iar la interviul acordat după meci a precizat că golul a fost unul "normal" şi că cel mai mult îl bucură victoria echipei sale.

"Nu a fost extraordinar... Am dat la poartă, a fost un gol normal. Aveam nevoie neapărat de victorie astăzi. Nu conta jocul, ci doar cele trei puncte şi mă bucur că le-am câştigat.

Am început cu trei goluri şi niciodată nu am avut mai mult de două. Sper să dau mai multe. Sunt fericit dacă mai marchez, dar eu trebuie să îmi fac treaba în rolul meu.

Vreau să-i felicit pe cei de la Călăraşi, sunt o echipă foarte bună. Bravo lor! Am simţit din teren că am jucat un mare derby
", a declarat Alexandru Mateiu la Telekom Sport, imediat după meci.

Nicuşor Bancu: "Se va bate la golul campionatului!"

Dacă Mateiu a reacţionat cu modestie, colegii acestuia au ţinut să-l laude pe mijlocaş. Bancu e convins că golul mijlocaşului poate fi desemnat cel mai frumos al sezonului.

"A fost o victorie muncită, ne-am chinuit foarte mult să obţinem această victorie, ne-am dăruit pe teren toată echipa şi mă bucur că la sfârşit am ieşit învingători.

(n.r. Alexandru Mateiu) Se va bate la cel mai frumos gol din acest campionat. Mă bucur pentru Alex, e într-o formă foarte bună, are 3 goluri în 3 partide şi sper s-o ţină tot aşa, pentru că avem nevoie de fiecare jucător să înscrie, nu doar câţiva.

E un frig de nedescris, e greu pentru noi, dar pentru cei din tribune eu cred că e mai greu, pentru că stau pe loc şi ne privesc. Noi mai alergăm şi ne încălzim. Ne bucurăm că au venit într-un număr mare, chiar dacă e aşa de frig şi le mulţumim că au venit şi ne-au susţinut.

Probabil Mitriţă e suspendat şi ratează următorul meci, habar nu am, chiar nu ştiam despre acest lucru.

Nu ştiu dacă a fost simulare, ştiu că a fost o contră şi a căzut, dar nu cred că s-a aruncat  fără să fie atins. Nu ştiu ce să zic mai mult, nu am văzut faza.

E foarte greu când o echipă vine şi se apără în 9 jucători, noi ne chinuim să-i desfacem, cred că în prima repriză am încercat, ne-am creat mai multe ocazii, iar în a dou arepriză ei au fost obligaţi să intre şi ei în joc, pentru că erau conduşi cu 1-0. Ne bucurăm că am obţinut cele 3 puncte, chiar dacă am jucat mai slab"
, a declarat Nicuşor Bancu imediat după meci.



 

Afla mai multe despre: mateiugol 

viewscnt
Articole similare