Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Maurizio Sarri a reuşit să-l enerveze pe Cristiano Ronaldo încă de la primul meci la Juventus. Decizia care l-a înfuriat pe portughez

VIDEO | Maurizio Sarri a reuşit să-l enerveze pe Cristiano Ronaldo încă de la primul meci la Juventus. Decizia care l-a înfuriat pe portughez

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a marcat în primul său meci din presezon, însă a părăsit nervos terenul.

Portughezul a marcat în minutul 60 (VIDEO) al meciului cu Tottenham, pierdut de Juventus cu scorul de 3-2, iar Maurizio Sarri l-a înlocuit trei minute mai târziu. Decizia noului tehnician al "Bătrânei Doamne" l-a înfuriat pe portughez, care a avut astfel o primă "ciocnire" cu italianul. În momentul schimbării, cei doi şi-au strâns mâna, însă Cristiano şi-a declarat nemulţumirea pentru că a fost schimbat.

 

 

Juventus Torino a fost învinsă, duminică, la Singapore, cu scorul de 3-2, de Tottenham Hotspur, într-un meci de la International Champions Cup.

Erik Lamela a deschis scorul în minutul 30, dar Gonzalo Higuain (56) şi Cristiano Ronaldo (60) au întors scorul în favoarea "Bătrânei Doamne". Tottenham a revenit, însă, şi s-a impus prin golurile marcate de Lucas (65) şi Harry Kane (90+3).

Cristiano Ronaldo, care a evoluat până în minutul 63, a fost în mare formă la primul meci din presezon, pe lângă gol, el având mai multe acţiuni periculoase.

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare