Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci absolut nebun la Chiajna! Dinamo câştigă cu 4-3 şi e pe loc de playoff! Toate golurile s-au marcat în repriza secundă

VIDEO | Meci absolut nebun la Chiajna! Dinamo câştigă cu 4-3 şi e pe loc de playoff! Toate golurile s-au marcat în repriza secundă

Superliga

Comentarii

Dinamo a câştigat cu 4-3 meciul de pe terenul celor de la Concordia Chiajna, iar ”câinii” au urcat pe loc de playoff. Torje a revenit cu gol în Liga I, iar cele două formaţii au oferit o repriză secundă absolut senzaţională, cu şapte reuşite.

Prima repriză de la Chiajna nu anunţa absolut deloc nebunia din partea a doua. Dinamo şi Chiajna s-au anulat reciproc în prima parte, când doar ocaziile lui Nedelcearu şi Nemec i-au ridicat pe fani de pe scaune, dar s-au revanşat în partea secundă.

Nemec a deschis balul în minutul 47, iar Salomao a majorat diferenţa ”câinilor” în minutul 58 şi totul părea că se îndreaptă spre o victorie fără emoţii pentru oaspeţi. Bumba a marcat din nou împotriva fostei echipe şi a făcut 1-2, dar dinamoviştii s-au desprins după două minute din nou. Torje a profitat de erorile incredibile din apărarea Concordiei şi a marcat la revenirea în Liga I.

Dinamo a stat liniştită doar două minute, căci Bud, în minutul 73, marchează pentru 2-3. Daniel Popa o aruncă din nou pe Dinamo la două lungimi în faţă, dar Marc face ca finalul de meci să fie unul încins, după ce punctează pentru 3-4.

Şapte goluri în partea a doua, iar Dinamo a urcat pe loc de playoff, la egalitate de puncte cu Viitorul şi cu două puncte peste Iaşi şi Botoşani.

VIDEO | CHIAJNA - DINAMO 3-4 (Bumba 69, Bud 73, Marc 81 / Nemec 47, Salomao 58, Torje 71, Popa 79)

ECHIPELE DE START:

CHIAJNA: Caparco - Bărboianu, Marc, Yamissi, Fota - Prepeliţă, Bucşa - Grădinaru, Bawab, Bumba - Batin
DINAMO: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Marici, Olteanu - Mahlangu, Monroy - Pesici, Nistor, Salomao - Nemec

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 81: GOOOOL CONCORDIA! Marc reduce din nou din handicap

Min. 79: GOOOOL DINAMO! Daniel Popa marchează şi Dinamo face 4-2.

Min. 72: GOOOOL CONCORDIA! Meci nebun la Chiajna! Bud o readuce din nou în meci pe Concordia.

Min. 71: GOOOOL DINAMO! Torje înscrie la primul meci de la revenirea în Liga I

Min. 69: GOOOOL CONCORDIA! Bumba reduce din handicap

Min. 68: Ocazie mare pentru Torje

Min. 60: Schimbare la Dinamo: Intră Torje, iese Pesici.

Min. 58: GOOOOL DINAMO! Salomao majorează diferenţa ”câinilor”.

Min. 57: Şansă mare pentru Dinamo! Salomao nu nimereşte poarta dintr-o situaţie foarte bună.

Min. 47: GOOOOL DINAMO! A marcat Nemec, cu capul, după o centrare a lui Romera.

Min. 46: Schimbare la Dinamo: Intră Popa şi iese Monroy.

Min. 46: A început repriza a doua

Min. 45: Pauză la Chiajna.

Min. 32: Intervenţie senzaţională a lui Caparco, la şutul lui Nemec.

Min. 28: Exceptând faza controversată din minutul 7, meciul dintre Chiajna şi Dinamo nu a adus nicio ocazie importantă de gol.

Min. 7: Prima ocazie de gol pentru Dinamo! Lovitura de cap a lui Nedelcearu este scoasă de Caparco.

Min. 1: A început partida.

Pe locul 7 în campionat, echipa lui Vasile Miriuţă este obligată să învingă în această rundă cu numărul 24 din Liga I. Cu atât mai mult cu cât joacă cu FCSB şi Astra în ultimele două etape din sezonul regulat. Echipa este în acest moment la un punct în spatele locurilor de play-off, însă poate profita de duelul direct dintre FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi, două dintre contracandidatele pentru calificarea în runda decisivă pentru stabilirea campioanei.

Istoria nu ţine deloc cu echipa din Ştefan cel Mare. Deşi la general, câinii stau mai bine, meciurile recente au arătat o superioritate a ilfovenilor. Concordia nu a pierdut niciodată în ultimele cinci meciuri, în care a obţinut patru victorii şi o remiză. În partida din tur, Concordia s-a impus cu un incredibil 3-2 în Ştefan cel Mare, după ce a revenit de la 0-1 şi 1-2.

LIVE VIDEO | Concordia - Dinamo

Vorbind despre forma recentă a echipei antrenate de Vasile Miriuţă, trebuie să menţionăm că ea a pierdut un singur meci în ultimele şapte etape, 0-2 cu liderul CFR Cluj. Totuşi, cel mai recent, Dinamo a bifat două remize: 0-0 cu ACS Poli Timişoara, în ultima etapă a anului trecut, respectiv 2-2 cu CSU Craiova, în prima etapă a lui 2018. Ce a impresionat cu adevărat la echipa din Ştefan cel Mare a fost apetitul ofensiv arătat în ultima perioadă. Cu excepţia meciului mai sus menţionat cu ACS Poli, elevii lui Vasile Miriuţă au marcat cel puţin două goluri în fiecare din ultimele cinci partide.

Afla mai multe despre: dinamoconcordialiga 1live videotelekomsport 

viewscnt
Articole similare