Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Meci bun făcut de brigada lui Haţegan în Scoţia! Cum au judecat românii cele mai complicate faze

VIDEO | Meci bun făcut de brigada lui Haţegan în Scoţia! Cum au judecat românii cele mai complicate faze

UEFA Europa League

Comentarii

Partida Celtic - Valencia, scor 0-2, din şaisprezecimile Europa League, a fost condusă de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.

  • Haţegan a fost ajutat la cele două tuşe de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Cel de-al patrulea oficial a fost Radu Ghinguleac, iar Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu, artbitri adiţionali.

Haţegan & Co au avut parte de câteva faze controversate, însă au dus meciul la capăt fără probleme şi au luat de fiecare dată decizia corectă în momentele tensionate.

Cel mai dificil moment a avut loc în finalul primei reprize, când Valencia a deschis scorul dintr-o fază în care Sobrino se afla la limita ofsaidului, însă  Sebastian Gheorghe a lăsat corect jocul să continue, aşa cum se poate vedea din reluările fazei.Şi Haţegan s-a făcut remarcat, în mai multe faze la care jucătorii gazdelor au cerut penalty, dar românul a lăsat jocul să continue.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe