Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci ca-n vremurile bune pe Giuleşti. Academia Rapid face SHOW cu AS Tricolor şi trece pe primul loc în Liga a 4-a

VIDEO | Meci ca-n vremurile bune pe Giuleşti. Academia Rapid face SHOW cu AS Tricolor şi trece pe primul loc în Liga a 4-agalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a câştigat cu 5-0 meciul cu AS Tricolor şi a urcat pe prima poziţie în ierarhia Ligii a 4-a. Formaţia antrenată de Schumacher a început mai greu partida, dar s-a dezlănţuit pe final.

La pauză a fost doar 1-0 pentru Rapid, după golul marcat de Pancu, din două încercări din interiorul careului. Rapidiştii s-au trezit la vestiare, iar partea a doua a adus spectacolul pe Giuleşti.

Maftei a făcut 2-0, după aproape o oră de joc, iar Grigore, Duriţă şi Vlada au completat lista marcatorilor. S-a terminat 5-0 pentru Academia Rapid, iar Pancu şi compania urcă pe prima poziţie în Liga a 4-a.

AS Tricolor - Academia Rapid | 0-5

Rezumatul partidei:

ECHIPA DE START A ACADEMIEI RAPID:

Ciuculescu - Voicu, Boian, Maftei, Lădaru - Goge, Olariu, Duriţă, Daniel Niculae - Pancu, Vlada


Min. 90: Final.

Min. 78: GOOOL RAPID! Vlada completează ”manita”. Rapid are 5-0

Min. 70: GOOOL RAPID: Duriţă modifică tabela la 4-0.

Min. 68: GOOOL RAPID! Adrian Grigore duce scorul la 3-0 pentru Academia Rapid.

Min. 57: GOOOL RAPID! Maftei dublează avantajul giuleştenilor.

Min. 46: Schimbare la Rapid: intră Doru Bratu şi iese Boian

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Giuleşti! Academia Rapid conduce cu 1-0.

Min. 39: Vlada scapă singur, dar goalkeeperul de la Tricolor reuşeşte să iasă la timp şi să îndepărteze pericolul.

Min. 21: GOOOL RAPID! Daniel Pancu a deschis scorul cu un şut din interiorul careului.

Min. 2: OCAZIE RAPID! Daniel Niculae şutează, dar Petrescu scoate.

Min. 1: A început meciul.

Interesant este că AS Tricolor ocupă primul loc în această serie la ora actuală. A pierdut două meciuri şi în rest are doar victorii, profitând din plin şi de eroare giuleştenilor de a folosi la meciul direct din tur un jucător neînregistrat la AMFB. Rapid a câştigat pe teren acel meci, dar Tricolor a avut câştig de cauză la comisii, impunându-se la masa verde cu 3-0.

Academia Rapid vine după un neverosimil 18-0 cu Termo, în urma căruia a ajuns la 100 de goluri marcate în Liga a 4-a în decurs de numai 16 meciuri. Giuleştenii ar fi trebuit să mai dispute alte două partide, cu Victoria şi cu Dinamo, ambele amânate însă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Trupa lui Constantin Schumacher s-a întărit serios în această iarnă, printre nou-veniţi numărându-se Vasile Maftei, Ionuţ Voicu şi Marian Vlada. De altfel, ultimul a înscris şapte goluri în meciul cu Termo! Au fost schimbări la nivel de conducere. Nicolae Stanciu i-a luat locul lui Ovidiu Burcă în funcţia de manager al echipei.

LIVE VIDEO AS Tricolor - Academia Rapid exclusiv online

Sunt toate şansele ca Rapid să mai piardă un meci la masa verde, cel cu Victoria din tur, când l-a utilizat pe acelaşi Muscalu, jucător neînregistrat la AMFB. Cazul se află în judecare momentan, iar o decizie e aşteptată să fie dată în următoarele zilei.

Totodată, Academia încearcă din răsputeri să obţină CIS-ul, fără de care nu poate fi prezentă în barajul de promoare în Liga a 3-a. 

LIVE TEXT | România - Suedia, de la 21:30! Cum arată gazonul în ziua meciului şi ce echipă pregăteşte Contra

LIVE TEXT | România U19 - Ucraina U19, marţi, de la 19:00. Meciul unei generaţii. ”Tricolorii” se pot califica la EURO 2018


 

Afla mai multe despre: academia rapidgiulestias tricolorliga a 4-a 

viewscnt
Articole similare