Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci cu cinci goluri, plin de evenimente la Valladolid. Real a câştigat, dar gazdele au ratat un penalty şi au avut două goluri anulate

VIDEO | Meci cu cinci goluri, plin de evenimente la Valladolid. Real a câştigat, dar gazdele au ratat un penalty şi au avut două goluri anulate

Real Madrid

Comentarii

Într-o partidă transmisă de Telekom Sport 2, Real Madrid a învins-o în deplasare pe Real Valladolid, scor 4-1.

Real Madrid a avut un început de meci de coşmar. Valladolid a încercat să profite de criza echipei de pe Santiago Bernabeu şi a reuşit, cel puţin în prima jumătate de oră. Gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, ratată însă de Alcaraz. A fost al cincilea penalty ratat de Valladolid în acest sezon din tot atâtea încercări. Echipa lui Sergio a marcat totuşi, după o fază superbă. Guardiola a pasat, iar Tuhami a înscris.

La pauză a fost egal, pentru că Varane a punctat. Madrilenii s-au dezlănţuit după pauză şi au mai marcat de trei ori. Benzema a reuşit o dublă, iar Modric a închis tabela după ce Casemiro a fost eliminat. 

Valladolid - Real Madrid s-a încheiat 1 la 4, iar echipa lui Solari a rămas pe locul al treilea, la 15 puncte în spatele Barcelonei.


VIDEO | Valladolid - Real Madrid 1-4

Au marcat: Tuhami 28' / Varane 34', Benzema 51', 59', Modric 85'

  • Valladolid: Masip - Antonito, Fernandez, Calero, Nacho - Tuhami, Michel, Alcaraz - Keko, Guardiola, Plano
  • Real: Courtois - Odriozola, Nacho, Varane, Reguilon - Modric, Casemiro, Kroos - Ceballos - Benzema, Asensio 

Min. 85: GOOOL Real Madrid! Modric trece de adversari ca de jaloane şi înscrie pentru golul de 4-1. 

Min. 80: Eliminare Real Madrid! Casemiro vede al doilea galben după ce nu respectă distanţa la o lovitură liberă bătută de gazde. 

Min. 59: GOOOL Real! Benzema înscrie încă o dată cu o lovitură de cap şi consolidează avantajul Los Blancos. 

Min. 51: Benzema transformă fără problema lovitura de pedeapsă.

Min. 50: Penalty Real, după o intrare periculoasă la Odriozola. 

Min. 34: GOOOL Real! Varane deschide scorul după ce portarul lui Valladolid a dat pe lângă minge. 

Min. 28: GOOOL Valladolid! Al treilea e cu noroc pentru gazde, reuşita lui Tuhami este validată. 

Min. 18: Valldolid înscrie încă o dată, dar şi de data aceasta golul este anulat. 

Min. 13: Guardiola înscrie pentru gazde, dar golul este anulat. 

Min. 12: Ratare! Alcaraz trimite mult peste poartă de la punctul cu var. 


Se prea poate ca meciul Real Valladolid - Real Madrid să fie ultimul pentru Santiago Solari pe banca tehnică a madrilenilor, indiferent de rezultatul final al meciului. Eliminat în decurs de o săptămână din Copa del Rey şi Uefa Champions League, învins de Barcelona de două ori şi umilit de Ajax în Europa, Solari se va despărţi de Real Madrid, foarte probabil chiar după meciul împotriva echipei patronate de fostul său coechipier, Ronaldo Nazario.

  • LIVE VIDEO | Real Valladolid - Real Madrid duminică de la ora 21:45 la Telekom Sport

Madridul e în colaps. Sezonul pare deja încheiat pentru formaţia blanco, iar pe Concha Espina ”criza” este cel mai des rostit cuvânt de către toată lumea. După partida cu Ajax, Sergio Ramos s-a contrat dur cu preşedintele Florentino Perez, în vreme ce Isco nici măcar nu a mai ajuns la stadion când a aflat că nu face parte din lot, expunându-se unei amenzi drastice.

  • LIVE VIDEO | Real Valladolid - Real Madrid duminică de la ora 21:45 la Telekom Sport


Real Madrid îl aşteaptă pe Mourinho. Cel puţin asta susţin cei de la TeleMadrid. Florentino încă îl aşteaptă pe Zidane, aşa cum anunţă AS şi MARCA. Nimeni nu înţelege exact ce se petrece la Madrid în acest sezon, primul după 9 ani fără Cristiano Ronaldo.

Fanii fac haz de necaz pe reţelele de socializare: ”Să fim serioşi, doar Iryna Shaiyk a supravieţuit după despărţirea de Ronaldo. Real Madrid n-avea nicio şansă” a fost unul dintre mesajele virale răspândite pe internet de fanii madrileni, care după partida cu Ajax i-au scandat numele lui Mourinho şi i-au cerut demisia preşedintelui Florentino Perez.

Dani Carvajal, Marcos Llorente, Lucas Vazquez şi Vinicius nu vor evolua la Real Madrid în deplasarea de pe Estadio Jose Zorilla. Nici Sergio Ramos nu va fi prezent pe teren, el fiind suspendat pentru acest meci. Va face în schimb deplasarea din solidaritate cu coechipierii săi. Valladolid nu va putea conta pe Alcaraz, Luismi, Plaza şi Toni, toţi accidentaţi. Borja şi Callero sunt incerţi înainte de acest duel.

  • LIVE VIDEO | Real Valladolid - Real Madrid duminică de la ora 21:45 la Telekom Sport

Ultima întâlnire directă dintre cele două formaţii a avut loc pe 3 noiembrie 2018 la Madrid, iar ”albii” s-au impus cu scorul de 2-0. Ultimul meci direct jucat pe Jose Zorilla s-a încheiat la egalitate, 1-1, în mandatul lui Carlo Ancelotti. Real Madrid a câştigat ultima dată pe acest stadion pe 8 decembrie 2012, scor 2-3.

Madrilenii ocupă locul 3 în clasament la 12 puncte de liderul FC Barcelona. Valladolid e în ”zona nisipurilor mişcătoare” ocupând locul 16, cu 25 de puncte. Gazdele mecuiului de duminică nu au câştigat decât un singur punct din ultimele 5 partide jucate în La Liga, semn că pentru Real Madrid, acest test ar trebui să fie unul facil. Dar, nu pentru acest Real, echipă învinsă deja de 8 ori în sezonul regular.

Echipe probabile

  • Real Valladolid: Masip - Kiko, Borja, Fernandez - Antonito, Tuhami, Michel, Hervias, Nacho - Plano - Guardiola

  • Real Madrid: Courtois - Odriozola, Varane, Nacho, Reguilon - Kroos, Modric, Casemiro, Asensio - Bale, Benzema

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare