Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci cu patru goluri între Celta şi Barcelona. Echipa din Vigo a făcut un meci senzaţional!

VIDEO | Meci cu patru goluri între Celta şi Barcelona. Echipa din Vigo a făcut un meci senzaţional!

La Liga

Comentarii

Celta Vigo a făcut un meci excelent contra Barcelonei, terminând la egalitate, scor 2-2. Putea, cu puţină şansă, chiar să câştige! Ce-i drept, catalanii au început meciul fără Messi, Iniesta, Pique, Suarez, Busquets şi aţi jucători importanţi!

Celta Vigo - FC Barcelona 2-2 (Castro 45, Aspas 82 / Dembele 36, Paulinho 82)

Echipele de start:

  • Celta Vigo (4-4-2): Alvarez - Wass, Roncaliga, Sola, Jonny - Mendez, Jozabed, Lobotka, Sisto - Gonzalez, Apas
  • Barcelona (4-2-3-1): ter Stefen - Semedo, Mina, Vermaelen, Digne - Gomes, Paulinho - Dembele, D. Suarez, Coutinho - Alcacer

Min 82. GOOOOL Celta Vigo! Aspas restabileşte egalitatea!

Min 64. GOOOOOL BARCELONA!!! Paulinho o aduce din nou în avantaj pe Barcelona

Min 45. GOOOOOOL Celta Vigo. Castro restabileşte egalitatea!

Min 36. GOOOOOOL Dembele. Primul gol marcat de Dembele în campionat!!!

Min 34. te Stegen are o nouă interveţie impecabilă!

Min 10. ter Stegen este luat la ţintă!

FC Barcelona a dezamăgit în această ediţie de Liga Campionilor, după ce a fost eliminată surprinzător de AS Roma, în sferturile competiţiei. Însă în campionat a mers impecabil până acum. Catalanii au 39 de meciuri consecutive fără eşec şi au doborât deja recordul în Primera, din acest punct de vedere. De altfel, Valverde şi-ar dori să încheie neînvins sezonul, în condiţiile în care mai sunt şase etape de jucat.

Antrenorul lui FC Barcelona nu se va putea baza pe Rakitic - accidentat la un deget în returul cu AS Roma, dar este de aşteptat să vedem în echipa de start mai mulţi jucători care nu prea au evoluat în acest sezon, precum Vermaelen, Andre Gomes, Denis Suarez sau Paco Alcacer. Absenţe sunt însă şi la Celta Vigo. Hugo Mallo şi Pablo Hernandez - jucători de bază - sunt suspendaţi pentru acest meci.

LIVE VIDEO | Celta Vigo - FC Barcelona. Pericolul vine de la Iago Aspas

Atacantul de 30 de ani are un sezon excelent în Primera, unde a marcat 19 goluri până acum. Doar Messi (29), Ronaldo (23) şi Suarez (23) au marcat mai multe goluri. Aspas a fost în lotul naţionalei Spaniei pentru amicalele cu Germania şi Argentina, iar principalul său obiectiv este să prindă şi Cupa Mondială din Rusia.

Pentru asta, Aspas trebuie să demonstreze că este în formă şi meciul cu Barcelona este o ocazie bună pentru el să arate că se poate bate cu cei mari. În plus, Celta Vigo are un obiectiv important de îndeplinit: ultimul loc care duce în Europa League. În acest moment, Celta este pe 9, iar distanţa faţă de locul 6 este de 5 puncte, cu 6 etape rămase până la final.

Barcelona are o cotă la victorie de 1.80, influenţată însă de schimbările pe care probabil le vom vedea în primul ”11”, dar şi de istoricul ultimelor partide directe. În ultimele cinci meciuri de campionat, Barcelona a câştigat  de două ori, Celta a reuşit şi ea două victorii şi o dată s-a terminat la egalitate.

  • LIVE VIDEO | Celta Vigo - FC Barcelona, marţi, de la 22:00, pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze video pot fi urmărite pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc barcelonacelta vigoprimera 

viewscnt
Articole similare