Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci de coşmar pentru Andrei Ivan: fault cinic şi eliminare. Rapid Viena, a treia înfrângere consecutivă în campionat

VIDEO | Meci de coşmar pentru Andrei Ivan: fault cinic şi eliminare. Rapid Viena, a treia înfrângere consecutivă în campionat

Stranieri

Comentarii

Rapid Viena a suferit, sâmbătă, al treilea eşec consecutiv în campionatul Austriei. A fost învinsă pe teren propriu de revelaţia campionatului, St. Polten, scor 0-2.

Andrei Ivan a fost eroul negativ al lui Rapid Viena în ultima etapă din campionatul Austriei, în eşecul cu 0-2 de pe teren propriu cu St. Polten. Românul a început meciul ca titular, dar a fost eliminat în minutul 60, la scorul de 0-1. A făcut un fault din postura de ultim apărător, dar a fost iertat de un cartonaş roşu direct, ceea ce i-ar fi atras două etape de suspendare. A primit al doilea galben şi şi-a lăsat echipa în zece oameni.
 
Cu un om în plus, St. Polten a mai marcat o dată până la final şi le-a provocat celor de la Rapid Viena al treilea eşec la rând în campionat. De altfel, echipa din capitala Austriei este fără victorie în Bundesliga de când a eliminat-o pe FCSB din playoff-ul Europa League. În patru meciuri, echipa lui Andrei Ivan a adunat un singur punct şi a căzut pe locul 7 în clasament, la trei puncte de zona de playoff.
 

Afla mai multe despre: andrei ivaneliminarerosurapid viena 

viewscnt
Articole similare