Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci de infarct în Cupa Regelui! Real Madrid este eliminată de Real Sociedad, după un meci cu şapte goluri

VIDEO | Meci de infarct în Cupa Regelui! Real Madrid este eliminată de Real Sociedad, după un meci cu şapte goluri

Real Madrid

Comentarii

Cupa Spaniei a revenit în exclusivitate la Telekom Sport. În această seară, Real Madrid a fost învinsă, acasă, de Real Sociedad, scor 3-4 (0-1), în faza sferturilor de finală a Cupei Spaniei, după un meci în care au fost conduşi şi cu 1-4. Formaţia antrenată de Zinedine Zidane a avut o tresărire de orgoliu în finalul partidei, însă nu a mai putut întoarce soarta meciului. Se împlinesc şase ani de când Real Madrid nu a mai cucerit Cupa Regelui Spaniei.

VIDEO | Real Madrid - Real Sociedad 3-4 (Marcelo 59`,  Rodrygo 81`, Nacho 90+3` / Odegaard 22`, Isak 54`, 56`, Merino 69`)


Min. 90+3: GOOOLLL Real Madrid! Nacho Fernandez marchează cu o lovitură de cap.

Min. 81: GOOOLLL Real Madrid! Rodrygo împinge balonul în poarta goală, după o centrare foarte bună a lui Vinicius Jr.

Min. 69: GOOOLLL Real Sociedad! Merino marchează nestingherit din careul Realului. Scorul ia proporţii din nou.

Min. 59: GOOOLLL Real Madrid! Marcelo reduce din handicap, printr-un şut la colţul scurt.

Min. 56: GOOOLLL Sociedad! Isak reuşeşte din nou să puncteze, după ce a trimis balonul cu şiretul, puternic, sub bara lui Areola, rămas fără reacţie.

Min. 54: GOOOLLL Sociedad! Suedezul Isak marchează un gol superb, printr-o foarfecă laterală!

Pauză pe Santiago Bernabeu!

Min. 22: GOOOLLL Sociedad! Martin Odegaard, împrumutat de Real Madrid la Real Sociedad, a marcat cu noroc, printre picioarele lui Alphonse Areola.


ECHIPELE DE START

  • Real Madrid: Areola - Nacho, Militao, Sergio Ramos, Marcelo - James Rodriguez, Valverde, Kroos - Brahim Diaz, Benzema, Vinicius
    Rezerve: Courtois, Isco, Jovic, Mendy, Modric, Rodrygo, Varane
    Antrenor: Zinedine Zidane.

 

  • Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Monreal - Merino, Zubeldia, Odegaard - Oyarzabal, Isak, Januzaj.
    Rezerve: Moya, Munoz, Portu, Willian Jose, Zaldua, Guevara, Barrenetxea.
    Antrenor: Alguacil.

Lider în La Liga, Real Madrid primeşte joi, în direct la Telekom Sport, vizita formaţiei Real Sociedad, într-un meci din Cupa Regelui Spaniei. Partida va fi transmisă de la ora 20:00 pe Telekom Sport 2.

Matei Lahoz se va afla la centru în acest duel, în care Real Madrid este considerată mare favorită. Pe finalul anului trecut, cele două formaţii s-au întâlnit în meci direct în La Liga, iar Real Madrid s-a impus cu scorul de 3-1, după ce bascii marcaseră primii prin Willian Jose. Benzema, Valverde şi Modric au întors partida, iar croatul a fost omul meciului, reuşind pe lângă gol, alte două pase decisive.

La începutul anului trecut, Real Sociedad câştiga însă pe Santiago Bernabeu, scor 0-2. Willian Jose şi Ruben Pardo marcau golurile victoriei pentru formaţia pregătită de Imanol Alguacil. A fost prima victorie a bascilor pe Bernabeu după 15 ani.

  • LIVE VIDEO Cupa Spaniei | Real Madrid - Real Sociedad, joi de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 2

De această dată, cele două formaţii se întâlnesc în duel direct în Cupa Spaniei, iar specialiştii anunţă că niciunul dintre cei doi antrenori nu-şi vor menaja jucătorii.

Cupa Spaniei se vede în exclusivitate la Telekom Sport. Joi, pe canalele noastre poţi urmări la lucru, atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona. 

Afla mai multe despre: cupa spanieireal madrid 

viewscnt
Articole similare