Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci de infarct în NBA! Andrew Wiggins aduce victoria Minnesotei în Oklahoma la ultima fază!

VIDEO | Meci de infarct în NBA! Andrew Wiggins aduce victoria Minnesotei în Oklahoma la ultima fază!

NBA

Comentarii

Minnesota Timberwolves a dat lovitura în Oklahoma! Tripleta Butler-Wiggins-Towns s-a dovedit mai bună decât cea formată din Westbrook, Paul George şi Carmelo Anthony. Victoria a venit la ultima fază, cu un buzzer beater de senzaţie reuşit de Andrew Wiggins.

S-a terminat 115-113 pentru Timberwolves, deşi cu cinci secunde înainte de finalul meciului o altă vedetă - Carmelo Anthony - prelua conducerea pentru echipa sa cu o aruncare de la trei puncte uimitoare.

În direct la Telekom Sport, Brooklyn Nets a învins Atlanta Hawks cu 116-104. Omul meciului a fost una dintre rezervele gazdelor, Allen Crabbe, autor a 20 de puncte şi 5 recuperări în cele 25 de minute petrecute pe parchet.

LA Lakers a suferit o nouă înfrângere, 112-119 în Staples Center cu New Orleans Pelicans. În ciuda unui început de sfert IV excelent, gazdele au pierdut busola pe final, iar Davis şi Cousins au profitat din plin.

Lonzo Ball nu a excelat, deşi a terminat meciul cu 13 assist-uri. S-a chinuit să marcheze, reuşind numai 8 puncte, cu 10 dintre cele 13 aruncări ale sale neatingându-şi ţinta. 

Afla mai multe despre: andrew wigginsminnesota timberwolvesokcrussell westbrook 

viewscnt
Articole similare