Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci de palmares pentru românii de la Ludogoreţ. Keşeru promite încă un gol spectaculos cu Leverkusen

VIDEO | Meci de palmares pentru românii de la Ludogoreţ. Keşeru promite încă un gol spectaculos cu Leverkusen

UEFA Europa League

Comentarii

Românii de la Ludogoreţ joacă în această seară un meci fără miză în grupele Europa League. Bulgarii sunt deja eliminaţi din competiţie, dar românii promit un meci mare în Germania.

Situaţia în privinţa calificatelor din grupa A din Europa League a fost clară după patru etape. Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore au fost siguri că nu vor continua în primăvara Europa League după egalul cu AEK Larnaca din etapa a patra. Acum merg la Lverkusen pentru duelul cu Bayer, liderul din acest moment al grupei. 

"Pentru noi e un meci de orgoliu. nu mai avem şanse la calificare dar sperăm să obţinem mai mult decât am făcut-o în astea 4 meciuri din Europa League", a declarat Moţi pentru Telekom Sport.

"Din păcate nu mai avem şanse să ne calificăm, dar vom aborda meciul cu profesionalismul pe care l-am arătat de fiecare dată şi vom încerca să arătăm o faţă frumoasă a lui Ludogoreţ acolo", a spus şi Keşeru în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Pentru Moţi va fi primul meci european după prelungirea contractului cu Ludogoreţ. Întrebat până când şi-a prelungit contractul, Moţi a răspuns:  "Până când mai pot. Mai am 2 ani şi sper să reuşesc să menţin acelaşi nivel"

A fost spectacol în Bulgaria, la turul dintre Ludogoreţ şi Leverkusen. S-a terminat 3-2 pentru nemţi, după ce Ludogoreţ a condus cu 2-0. Keşeru a deschis scorul cu un gol superb, din lovitură liberă. 

Clasament grupa A Europa League

1. Leverkusen   9
2. Zurich   9
3. Ludogoreţ    2
4.  AEK Larnaca     2

Afla mai multe despre: europa leagueludogoreţkeserumotileverkusen 

viewscnt
Articole similare