Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci infernal pe ”Oblemenco”. Craiova - Sepsi 1-1. Mitriţă şi Martic, eliminaţi. Gol anulat în minutul 90+5 pentru Sepsi

VIDEO | Meci infernal pe ”Oblemenco”. Craiova - Sepsi 1-1. Mitriţă şi Martic, eliminaţi. Gol anulat în minutul 90+5 pentru Sepsi

Superliga

Comentarii

Universitate Craiova şi Sepsi au terminat la egalitate, scor 1-1, o partidă în care personajul principal a fost centralul Radu Petrescu. Arbitrul l-a eliminat eronat pe Mitriţă, iar apoi a anulat un gol perfect valabil, în minutul 90+5, reuşit de Sepsi.

Partida de pe ”Oblemenco” a început cu spectacol doar în tribune, acolo unde fanii olteni au fost din nou la înălţime. Pe teren, prima fază notabilă a venit în minutul 28, când Craiova a ratat o lovitură de pedeapsă. Fedele a tras slab, iar goalkeeperul lui Sepsi a respins în corner.

Karnitski a izbutit primul său gol în Liga I, la capătul unei faze în care apărarea lui Mangia a fost inexistentă. După pauză, centralul Petrescu şi-a intrat în rol. I-a dat galben corect, în minutul 52, lui Mitriţă pentru simulare, dar apoi a greşit, în minutul 58. Arbitrul a considerat simulare din nou şi l-a eliminat greşit pe Mitriţă.

Oltenii egalează în minutul 83, prin Burlacu, care îl învinge pe Fejer cu un şut la colţul lung, după o centrare ideală a lui Bărbuţ.

În minutul 90+4, Martic vede al doilea galben şi e şi el trimis la cabine, pentru ca meciul să se închidă cu o fază controversată, judecată din nou greşit de Petrescu. Golul marcat de Sepsi e anulat aiurea şi meciul se termină la egalitate, scor 1-1.

LIVE VIDEO | Craiova - Sepsi 1-1 (Burlacu 83 / Karnitski 36)

ECHIPELE DE START:

Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Mateiu, Fedele - Bărbuţ, Cicâldău, Mitriţă - Nuno Rocha

Sepsi: Fejer - Gabriel, Adrian Rus, Jovanovic, Dato - Velev, Karnitski - Drăghici, Vaşvari, Florin Ştefan - Brahima Tandia

Min. 90+5: Fluier final.

Min. 90+5: GOL ANULAT PENTRU SEPSI! Eroare mare de arbitraj. Golul oaspeţilor e anulat dintr-un motiv ştiut doar de centralul Petrescu.

Min. 90+4: ROŞU PENTRU CRAIOVA! Martic vede şi el al doilea galben şi e eliminat.

Min. 88: Şansă bună de gol pentru Sepsi. Rus şutează pe direcţia lui Pigliacelli, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 83: GOOOL CRAIOVA! Bărbuţ centrează excelent, iar Burlacu îl învinge pe Fejer.

Min. 57: ROŞU PENTRU CRAIOVA! Mitriţă primeşte două galbene pentru două simulări în cinci minute.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+3: Pauză la Craiova. Sepsi conduce cu 1-0

Min. 45: Trei minute suplimentare.

Min. 36: GOOOL SEPSI! Karnitski marchează primul gol în Liga I şi deschide scorul pe ”Oblemenco”

Min. 28: PENALTY RATAT! Fedele şutează, dar Fejer ghiceşte colţul şi respinge în corner.

Min. 27: PENALTY PENTRU CRAIOVA! Radu Petrescu arată punctul cu var, după o cădere a lui Mateiu.

Min. 15: Start liniştit de meci la Craiova. Nicio ocazie periculoasă în primul sfert de oră.

Min. 1: A început meciul.


LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, vineri, ora 21.00, Telekom Sport 1

Craiova traversează o perioadă foarte bună, cu trei victorii consecutive în Liga 1. Etapa precedentă oltenii s-au impus în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 3-0. 

De partea cealaltă, Sepsi a capitulat în mod surprinzător, etapa trecută, în faţa celor de la Hermannstadt şi a ratat şansa de a ajunge pe poziţie de play-off, lucru pe care îl poate realiza în această etapă în eventualitatea în care se impune în faţa Craiovei.

Craiova a câştigat patru din ultimele cinci meciuri cu Sepsi, însă ultima confruntare dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a echipei din Sf. Gheorghe, scor 1-0.

„Da. A fost cel mai slab meci din acest sezon, sigur. Eu cred că suntem o echipă diferită în acest moment, dar va fi un meci greu. Sepsi, pentru mine, este o echipă bună, antrenată bine, cu posibilitate chiar pentru playoff în acest an”, a spus Devis Mangia la o conferinţă de presă.

„Este important că vom avea continuitate. Cu cele trei puncte va fi mai bine, dar importantă este continuitatea în acest moment. Avem drumul nostru, iar asta e cel mai important. Trebuie să jucăm cu stilul nostru şi eu sper că vom face un meci bun. Cred că avem nevoie de ajutorul suporterilor noştri, este foarte important în acest moment.

Eu sper tot timpul la un meci spectaculos, dar nu ştiu cum va fi comportamentul lor pe teren. Avem absenţe, dar pentru mine nu este o problemă”, a mai spus Devis Mangia.

Afla mai multe despre: liga 1craiovasepsi 

viewscnt
Articole similare