Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun în Bănie! Koljic, eroul oltenilor, a dat lovitura în prelungiri. Bergodi debutează cu o victorie pe "Oblemenco"

VIDEO | Meci nebun în Bănie! Koljic, eroul oltenilor, a dat lovitura în prelungiri. Bergodi debutează cu o victorie pe "Oblemenco"
Comentarii

U Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu, scor 2-1, în primul meci al etapei cu numărul patru din play-off. Koljic a marcat ambele goluri ale oltenilor, în timp pentru Astra a marcat Raoul Baicu, fost jucător la Craiova.

VIDEO | Craiova - Astra 2-1

Cristiano Bergodi a debutat cu o victorie pe banca Craiovei, într-un meci în care oltenii au dominat-o clar pe Astra la capitolul ocazii de gol. În prima repriză, Lazar i-a refuzat golul lui Koljic. La faza imediat următoare, bara s-a opus la lovitura de cap expediată de Acka. Oltenii au atacat în valuri şi în actul secund. Lazar a intervenit din nou miraculos, de această dată la şutul lui Cicâldău. Ivan a fost lăsat apoi într-o situaţie excelentă, dar nu a nimerit poarta. Cicâldău a creat faza primului gol. Mijlocaşul a inventat o pasă genială, iar Koljic a deschis scorul. Un fost jucător din Bănie a înscris pentru 1-1. Baicu a marcat imediat după ce a fost aruncat în luptă. În prelungiri, puştiul Baiaram a luat o acţiune pe cont propriu, i-a pasat lui Koljic, iar bosniacul a stabilit scorul final, Craiova - Astra 2-1.

Echipele de start:

  • U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Acka, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Ivan, Koljic, Mihăilă
    Rezerve: L. Popescu, Mitran, Vătăjelu, Cosic, Ivanov, Qaka, Baiaram, Bărbuţ, Gustavo
  • Astra Giurgiu: Lazar - Graovac, Tamaş, Dima - Gheorghe, Simion, Crepulja, Radunovic - Răduţ, Stahl, Ioniţă
    Rezerve: Bolboaşă, Graur, David Bruno, Seto, Balaure, Budescu, Fatai, Baicu

Min. 90+1: GOOOOL Craiova! Oltenii marchează golul victoriei în prelungiri. Baiaram s-a distrat cu apărarea Astrei şi i-a pus mingea pe tavă lui Koljic, care realizează "dubla". 

Min. 71: GOOOOL Astra! Baicu, fostul jucător al Craiovei, a dat lovitura în Bănie. 

Min. 69: A ieşit Andrei Ivan, a intrat Bărbuţ. 

Min. 63: Ocazie Craiova! Oltenii au fost la un pas să îşi majoreze diferenţa. A fost şi rândul lui Mihăilă să rateze. 

Min. 60: GOOOOL Craiova! Cicâldău i-a pasat cu călcâiul, spectaculos, lui Koljic, iar acesta a trimis mingea în poartă. 

Min. 53: Schimbare la Astra! A ieşit Ioniţă, a intrat Fatai. 

Min. 51: Ocazie Craiova! Se întăţesc asalturile oltenilor, Ivan, cu multă libertate, a trimis peste poartă. 

Min. 49: Ocazie Craiova! Lazar, din nou erou pentru Astra. De data aceasta Cicâldău a fost cel care putea să dea prima lovitură a meciului. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 23: Ocazie Craiova! Koljic a şutat din nou, tot din careu, dar de data aceasta Lazar a fost salvatorul Astrei, care a respins în corner. 

Min. 9: După un schimb rapid de pase cu Cicâldău, Koljic trimite pe lângă poartă din interiorul careului. 

A început meciul. 


Universitatea Craiova - Astra se joacă astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro. Ultimele patru meciuri dintre cele două echipe s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-0. De trei ori s-au impus oltenii, iar giurgiuvenii au reuşit să câştige o singură partidă, mai exact, cea din returul sezonului regulat graţie golului marcat de Denis Alibec.

Universitatea Craiova - Astra LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1

Acum, Universitatea Craiova va juca primul meci oficial după pauza impusă de pandemia de coronavirus. Oltenii ar fi trebuit să evolueze, săptămâna trecută, cu FC Botoşani, însă medicul moldovenilor a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar meciul a fost amânat pentru marţi. De altfel, pe banca oltenilor va debuta în acest meci şi Cristiano Bergodi, care l-a înlocuit în primăvara acestui an pe Corneliu Papură. În momentul de faţă, Universitatea Craiova este la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj, însă echipa pregătită de Dan Petrescu are un meci mai mult disputat faţă de olteni.

Universitatea Craiova - Astra LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1

De partea cealaltă, se află Astra, care n-a impresionat în prima partidă jucată după pauza de trei luni. Giurgiuvenii au remizat alb, pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaş, la capătul unui meci în care echipa pregătită de Duşan Uhrin a evoluat în inferioritate numerică timp de 50 de minute, după ce Dumitru Cardoso a primit direct cartonaşul roşu. Nu rataţi duelul dintre Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare