Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun între Italia şi Scoţia. Victorie în ultimul minut pentru britanici

VIDEO | Meci nebun între Italia şi Scoţia. Victorie în ultimul minut pentru britanici

Rugby

Comentarii

Ultima etapă din Turneul celor şase naţiuni a fost deschisă de confruntarea dintre Italia şi Scoţia. Squadra Azzura a fost la un pas să reuşească surpriza, dar a pierdut într-un final nebun de meci.

Pe Olimpico din Roma, duelul ultimelor clasate din Six Nations a oferit un spectacol desăvârşit. Fără punct în primele 4 etape şi sigură de lingura de lemn pentru al treilea an consecutiv, Italia încerca să îşi spele ruşinea. Şi a fost la un pas să reuşească acest lucru, cu un joc rapid şi spectaculos. Două eseuri a reuşit Squadra Azzura în prima repriză, la fel ca şi scoţienii, dar a intrat în avantaj la cabine, cu 17-12.

Italia a început la fel de ofensiv şi partea a doua şi, după un eseu anulat de arbitrajul video, squadra azzura a mai culcat o dată balonul în terenul de ţintă scoţian. Finalul a fost incendiar. În ultimele 20 de minute, oaspeţii au reuşit două eseuri, ambele convertite, şi au trecut la conducere.

Pentru doar patru minute însă. Tommaso Allan a tranformat o lovitură de pedeapsă şi i-a readus pe italieni la conducere. Nu a fost însă lovitura de graţie, aşa cum aşteptau cei peste 60.000 de fani de pe Olimpico. Cu un minut înainte de final, Scoţia a beneficiat şi ea de o lovitură de pedeapsă, iar Laidlow le-a adus victoria britanicilor, 29-17. Italienii s-au consolat cu primul punct câştigat în actuala ediţie de Six Nations şi cu jucătorul meciului -  Tommaso Allan, care a reuşit două eseuri şi cinci transformări.

Afla mai multe despre: rugbyscotiaitaliasquadra azzuratommaso allan 

viewscnt
Articole similare