Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun la Dortmund! Borussia rămâne lider după o victorie în minutul 90+6

VIDEO | Meci nebun la Dortmund! Borussia rămâne lider după o victorie în minutul 90+6

Bundesliga

Comentarii

Condus de două ori, liderul din Bundesliga şi-a păstrat şefia după ce a marcat de patru ori în ultima jumătate de oră. Dortmund are cel mai bun atac din Germania.

După o primă oră cu un singur gol, cel reuşit de Finnbogason pentru Augsburg,  la Dortmund s-a declanşat nebunia. Paco Alcacer a fost eroul gazdelor cu un hattrick de senzaţie care a dus Borussia la 17 puncte în fruntea clasamentului. Degeaba au condus de două ori şi au egalat la 3 pe final de meci, că oaspeţii au pierdut partida în al şaselea minut de prelungiri.

A fost 4-3 pentru trupa lui Lucien Favre care are 23 de goluri marcate în şapte meciuri de campionat. Celălalt marcator al lui Dortmund a fost Mario Gotze, cel care a înscris primul său gol după o pauză de 8 luni. Reuşita a venit ăn urma unui duel cu fratele său, Felix Gotze, fundaş al celor de la Augsburg. 

Spectacol a fost şi în meciul dintre Hannover şi Stuttgart. Gazdele s-au impus cu 3-1, iar americanul Bobby Wood a reuşit o dublă. Succesul a fost primul pentru Hannover în campionat, iar învingătorii au evadat de pe ultimul loc al clasamentului. În poziţia de lanternă roşie a ajuns chiar învinsa din acest meci, VfB Stuttgart. 

 

Schalke a depăşit criza şi a obţinut al doilea succes consecutiv în campionat. A bătut codaşa Fortuna Dusseldorf cu două goluri reuşite în interval de şase minute, în debutul părţii secunde. 

 

 

Fără goluri în acestă a şaptea rundă a Bundesligii a fost doar confruntare dintre Mainz şi Hertha Berlin. Maxim a fost rezervă şi a fost introdus în teren abia în minutul 88. 

Afla mai multe despre: borussia dortmundalcaceraugsburghannoverstuttgartmaximmainz 

viewscnt
Articole similare