Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci senzaţional făcut de Budescu: dublă şi assist de vis! Fostul jucător al FCSB l-a urcat pe Şumudică pe podium în Arabia Saudită

VIDEO | Meci senzaţional făcut de Budescu: dublă şi assist de vis! Fostul jucător al FCSB l-a urcat pe Şumudică pe podium în Arabia Saudită

Stranieri

Comentarii

Al Shabab a urcat pe podium în Arabia Saudită, după victoria cu Al Batin, scor 4-0, decisă în mare măsură din prima repriză. Budescu a fost omul meciului, cu o dublă şi o pasă decisivă.

Trupa lui Şumudică s-a desprins la 3-0 încă din minutul 36 al duelului cu Al Batin, Constantin Budescu fiind cel mai bun jucător de pe teren.

În minutul 20, fostul juctor de la Astra sau FCSB a pasat decisiv pentru Arthur, care a deschis scorul, iar 120 de secunde mai târziu Budescu a marcat pentru 2-0.

Arthur a realizat apoi dubla, în minutul 36, iar Al Shabab a rezolvat în mare măsură soarta partidei.

Budescu şi-a continuat show-ul şi în repriza secundă, când a realizat dubla şi a făcut 4-0, în minutul 59. Budescu a rămas pe teren până în minutul 80, când a fost înlocuit cu Al Kabi.

Graţie victoriei cu Al Batin, Al Shabab a ajuns la 26 de puncte după 14 puncte şi a urcat pe locul trei în clasament, cel puţin temporar. Trupa lui Şumudică are un avans de două puncte de următoarea clasată (Al-Taawon), care are însă şi două meciuri mai puţin disputate.

Pentru Şumudică urmează duelul cu echipa lui Daniel Isăilă, Al Hazm.

Aici ai pasa de gol a lui Budescu, la reuşita de 1-0.

Vezi mai jos primul gol înscris de Budescu

Vezi aici al doilea gol marcat de Budescu

Afla mai multe despre: budescual shababarabia saudita 

viewscnt
Articole similare