Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci special pentru Alex Paşcanu: "De mic am visat să joc împotriva Angliei" Câţi fotbalişti englezi îi sunt coechipieri la Leicester

VIDEO | Meci special pentru Alex Paşcanu: "De mic am visat să joc împotriva Angliei" Câţi fotbalişti englezi îi sunt coechipieri la Leicester

Echipa națională

Comentarii

Alex Paşcanu a evoluat împotriva Angliei în amicalul din martie 2018 atunci când tricolorii mici au fost învinşi cu 2-1 în deplasare.

Acum fundaşul lui Leicester va avea ocazia să evolueze unui duel cu miza calificării în semifinalele unui turneu final de CE. 
 
"E un meci foarte important pentru toată lumea şi pentru noi şi pentru ei. Avem o echipă bună care suntem pregătiţi să atacăm meciul ăsta decisiv, care poate fi decisiv şi abia îl aşteptăm. Ştim că va trebui să ne apărăm bine contra Angliei, dar în acelaşi timp de ce nu să dau un gol din corner. Eu de când sunt mic am visat să joc împotriva Angliei. Şi ăsta e un lucru pe care o să îl pot face mâine şi sper să aducem victoria" spune fotbalistul naţionalei de tineret. 
 
În lotul englezilor sunt 4 fotbalişti care sunt legimaţi la Leicester, echipa pentru care joacă şi Alex Paşcanu. Maddison, Branes şi Gray îi pot fi adversari la Cesena, Choudhury este suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Franţa. 
 
"Pot să spun că şi pentru noi e un meci de viaţă şi de moarte. Putem face un pas mare spre calificare mâine dacă reuşim victoria. Sunt jucători cu valoare mare, care joacă în campionate mari, dar până la urmă sunt oameni, nu sunt roboţi. Nu pot face ceva foarte special, care să ne surprindă într-un mod deosebit" a încheiat fotbalistul.
 
 
 

 

Afla mai multe despre: alexandru paşcanuleicesterangliaromâniatineret 

viewscnt
Articole similare