Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci special pentru Gnosiane Niombla: "Iubesc Bucureştiul!" Cum vede absenţa Cristinei Neagu

VIDEO | Meci special pentru Gnosiane Niombla: "Iubesc Bucureştiul!" Cum vede absenţa Cristinei Neagu

Handbal

Comentarii

Interul stânga al echipei Metz, Gnonsiane Niombla, a declarat că partida cu CSM Bucureşti, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, este una specială pentru ea, ţinând cont de cele două sezoane petrecute la campioana României.

"Da, va fi un meci special, pentru că am amintiri frumoase de aici. Iubesc Bucureştiul şi este foarte bine că mă aflu aici. Da, va fi un meci special, pentru că am amintiri frumoase de aici. Iubesc Bucureştiul şi este foarte bine că mă aflu aici", a mărturisit Gnonsiane Niombla, la revenirea în România.

Jucătoarea franceză rămâne precaută, chiar dacă fosta sa echipă nu se va putea baza pe Cristina Neagu, Andrea Lekic şi Dragana Cvijic.

"Va fi un meci greu, o dublă grea. Am înţeles că nu vom juca în Sala Polivalentă, ci în Sala Dinamo. Este o sală mică, iar suporterii sunt pasionaţi. Fanii handbalului din România sunt pasionaţi. Le lipsesc multe jucătoare, dar nu este important pentru noi. Trebuie să fim puternice. 

Nu cred că suntem favorite. Cred că jucăm bine în această perioadă, dar şansele sunt egale. Dar sunt alte jucătoare care ne pot învinge. Este sport, este handbal, şi nu se ştie", a mai spus Niombla.

Dubla CSM Bucureşti – Metz Handball va avea loc în 5 aprilie, la Bucureşti, respectiv în 13 aprilie, în deplasare, pentru un loc la Turneul Final Four al competiţiei. Ambele meciuri vor fi transmise la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: niombla 

viewscnt
Articole similare