Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Meciul ar trebui să dea de gândit!". Dan Alexa, reacţie dură la finalul meciului nebun Petrolul - Rapid: "Exces de zel. Ce am trăit azi..."

VIDEO | "Meciul ar trebui să dea de gândit!". Dan Alexa, reacţie dură la finalul meciului nebun Petrolul - Rapid: "Exces de zel. Ce am trăit azi..."

Rapid

Comentarii

Dan Alexa (40 de ani), antrenorul Rapidului, a spus, la finalul meciului nebun dintre Petrolul şi Rapid (0-0), că meciul de astăzi ar trebui să dea de gândit celor care erau siguri de promovarea giuleştenilor în Liga 1. "Chirurgul" consideră că arbitrul a dat dovadă de exces de zel la faza în care a repetat de două ori penalyt-ul Petrolului.

"Ce am trăit astăzi nu am mai trăit. Aş dori să se mai gândescă lumea la lucrurile astea. Ce s-a întâmplast astăzi se întâmplă odată în viaţa unor jucători. Ştiam că întâlnim o echipă care va avea ritm pentru 60 de minute. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru cum au tratat meciul după, cum au suferit. Ne vor lipsi jucătorii eliminaţi. Astăzi poate fi un punct de plecare pentru noi.

A trecut, trebuie să fim foarte atenţi la ce va urma. Sunt atâtea situaţii în fotbal în care portarii au depăşit linia porţii şi nu s-a repetat. Un exces de zel. Cred că şi pentru cei mai cârcotaşi care spuneau că Rapidul promovează indiferent de ce se va întâmpla, că aşa sunt făcute cărţile... Meciul ăsta ar trebui să le dea de gândit. Cu puţină şansă, am reuşit să plecăm cu un punct. Am scăpat de două deplasări. Dacă ne vom lua punctele acasă, apoi mergem încrezători la UTA, avem şanse", a spus Dan Alexa, la finalul meciului, la Telekom Sport.

VIDEO | Petrolul - Rapid 0-0. Meci nebun la Ploieşti! Arnăutu, Marinescu şi Meza Colli au ratat un penalty repetat de două ori. Lazăr şi Popa au fost eliminaţi, giuleştenii puteau da lovitura

Formaţia FC Petrolul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Rapid, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, deşi a beneficiat de un penalti repetat de două ori şi oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

În minutul 28, de la Rapid a fost eliminat Lazăr, acesta primind al doilea cartonaş galben.

În minutul 70, tot de la echipa bucureşteană a fost eliminat portarul Mihai Popa, el primind două cartonaşe galbene după ce a ieşit de pe linia porţii de două ori la executarea de către Petrolul a unui penalti acordat pentru fault în careu. Popa a apărat prima dată ieşind de pe linia porţii, iar atunci i s-a acordat primul cartonaş galben şi s-a decis ca lovitura să se repete. A doua oară, s-a repetat situaţia, astfel că Popa a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Tehnicianul rapidist Dan Alexa a făcut o schimbare de jucător, introducându-l pe portarul Tătaru. Meza Colli a executat lovitura de la 11 metri, însă a trimis mingea peste poartă. Primele două dăţi, au executat Arnăutu şi Marinescu.

Afla mai multe despre: dan alexarapidreactieliga 2 

viewscnt
Articole similare