Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciul care îi aduce liniştea lui Florin Andone! Brighton rămâne în Premier League. Rezultatul decisiv

VIDEO | Meciul care îi aduce liniştea lui Florin Andone! Brighton rămâne în Premier League. Rezultatul decisiv

Premier League

Comentarii

Brighton va rămâne pentru încă un sezon în prima ligă engleză după ce adversara din lupta pentru evitarea retrogradării a pierdut în această etapă.

Cardiff a fost învinsă pe teren propriu de Crystal Palace cu 3-2 şi nu mai poate recupera diferenţa ce o separă de Brighton. În acest moment, echipa lui Florin Andone are cu 4 puncte mai mult decât galezii în condiţiile în care Cardiff mai are un singur meci de disputat în acest campionat.  Astfel că Brighton va juca fără mare presiune ultimele două partide din Premier League din acest sezon.

Una dintre ele chiar împotriva celor de la Manchester City, care pot câştiga trofeul chiar pe terenul alb-albaştrilor. Vestea rămânerii lui Brighton în Premier League este bună şi pentru Tudor Băluţă, fotbalistul cumpărat de englezi de la Viitorul şi care va avea astfel ocazia să joace în unul dintre cele mai tari campionate din lume din sezonul următor. Odată cu retrogradarea matematică a lui Cardiff se ştiu toate cele trei echipe care vor părăsi prima ligă engleză în această primăvară. Fulham şi Huddersfield sunt celelalte două. 

Afla mai multe despre: brightoncardiffflorin andonetudor băluţă 

viewscnt
Articole similare