Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciuri SPECTACULOASE la CM de handbal! Chile a învins-o pe Austria. Transmisiunile zilei

VIDEO | Meciuri SPECTACULOASE la CM de handbal! Chile a învins-o pe Austria. Transmisiunile zilei

Handbal

Comentarii

Germania a controlat de la un capăt la celălalt meciul cu Brazilia. Nemţii s-au impus cu 34-21 şi au obţinut astfel a doua victorie în Grupa A, după succesul împotriva Coreei.

Cel mai bun marcator al meciului a fost Uwe Gensheimer, cu 10 goluri. Extrema de la PSG a fost gogheterul Germaniei şi în primul meci de la Mondial. Pentru Brazilia, aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă: în primul meci a cedat în faţa Franţei, actuala campioană mondială. 

Ziua a treia a Campionatului Mondial a adus o surpriză în Grupa C. Chile a spălat ruşinea după eşecul usturător din primul meci, când a fost demolată de Danemerca cu scorul de 39-16. De data aceasta, s-a impus în faţa Austriei cu 32-24.

În Grupa A, campioana mondială Franţa a avut probleme şi în debutul meciului cu Serbia. La fel ca şi în duelul cu Brazilia, francezii au fost conduşi până spre finalul primei reprize, când au întors scorul pe tabelă. Au marcat cinci goluri fără să primească şi au reuşit să intre la pauză cu 15-11. În repriza secundă, francezilor le-a ieşit totul, în timp ce sârbii au căzut şi le-au permis adversarilor să-şi mărească avansul. Campioana olimpică s-a impus cu 32-21 şi are astfel punctaj maxim, în timp ce Serbia rămâne doar cu punctul obţinut în meciul cu Rusia.

În Grupa C, Danemarca a făcut din nou un meci mare şi a spulberat-o şi pe Tunisia: în minutul 7 era deja 7-0 pentru nordici. Campioana olimpică a marcat din toate poziţiile şi s-a bazat şi pe intervenţiile perfecte ale portarului Landin-Jacobsen. La pauză a fost 19-10, iar Danemarca a continuat în aceeaşi manieră şi în repriza secundă. S-a terminat 36-22 pentru nordici, care au două victorii consecutive, în timp ce Tunisia a pierdut primele două meciuri.

Telekom Sport va transmite în direct şi cele mai importante dueluri ale zilei de duminică. Printre protagonistele zilei vor fi campioana europeană Spania şi vicecampioana mondială din 2015, Qatar.

CM Handbal Masculin 2019
Duminică, 13 ianuarie

Qatar - Egipt, ora 16:30, Telekom Sport 4
Spania - Islanda, ora 20:00, Telekom Sport 3
Suedia - Argentina, ora 21:30, Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: handbalcampionatul mondial de handbal masculin,  

viewscnt
Articole similare