Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciuri superbe în Italia! Juventus, învinsă acasă de Benevento, AC Milan a profitat după 3-2 cu Fiorentina. Rezumatele din Serie A

VIDEO | Meciuri superbe în Italia! Juventus, învinsă acasă de Benevento, AC Milan a profitat după 3-2 cu Fiorentina. Rezumatele din Serie A

Serie A

Comentarii

Fotbalistul Ştefan Radu a ajuns, duminică, la un total de 401 meciuri jucate pentru Lazio Roma şi a egalat, astfel, recordul lui Giuseppe Favalli.

Udinese - Lazio 0-1

Radu a fost titular în meciul câştigat de Lazio, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei Udinese, din etapa a XXVIII-a a campioantului italian Serie A. Jucătorul român, în vârstă de 34 de ani, este la Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat, mai întâi sub formă de împrumut, de la Dinamo.

La formaţia romană, el a jucat 327 meciuri în Serie A, 25, în Cupa Italiei, patru, în Supercupa Italiei, trei, în Liga Campionilor şi 42, în Liga Europa, marcând opt goluri şi oferind 20 de pase decisive. Golul echipei Lazio a fost marcat de Marusici '37.

Juventus - Benevento 0-1

Cristiano Ronaldo a început zâmbind meciul cu Benevento, dar l-a încheiat supărat. Starul portughez a fost omagiat pentru că a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, dar pe teren Cristiano nu a mai găsit poarta. Echipa lui Pippo Inzaghi, care are salarii totale la jumătatea contractului lui Ronaldo, a dat lovitura pe Juventus Stadium. Gaich a înscris cu 20 de minute înainte de final. Ronaldo s-a zbătut, dar n-a reuşit să egaleze, iar Juve are ameninţată poziţia a treia în Serie A.

Roma - Napoli 0-2

Derby-ul etapei le-a adus faţă în faţă pe Roma şi pe Napoli, iar oaspeţii s-au impus pe Olimpico. Mertens a punctat de două ori într-un interval de şapte minute şi a stabilit câştigătoarea. Roma a avut ocaziile ei, dar nu a reuşit să înscrie. Cristante a reluat superb (37), dar Ospina a scos. În partea a doua, Pellegrini a lovit bara (61), iar Napoli s-a impus şi are trei puncte peste învinsa ei.

Verona - Atalanta 0-2

Atalanta va încheia şi etapa a 28-a pe loc de Liga Campionilor, după victoria din deplasare cu Verona. Bergamascii au stabilit scorul final încă din prima repriză. Malinovski a transformat un penalty după un henţ în careu şi a devenit al patrulea jucător al Atalantei care înscrie de la punctul cu var în acest campionat. Zapata a punctat pentru a zecea oară în sezonul de Serie A, iar echipa lui Gasperini e a patra în clasament.

Fiorentina - AC Milan 2-3

Milan a profitat de eşecul lui Juventus şi s-a distanţat la patru puncte de Bătrâna Doamnă, după un meci spectaculos pe terenul Fiorentinei. Ibrahimovic a deschis scorul pentru oaspeţi, cu al 15-lea gol stagional. Toscanii au egalat repede prin Pulgar, care a stabilit scorul pauzei. Imediat după reluare, Ribery a dus-o pe Fiorentina în avantaj. Iarăşi egalarea a venit repede, dea această dată din partea lui Diaz. Calhanoglu a înscris golul victoriei lui Milan, care se menţine a doua în Serie A, la şase puncte în spatele liderului Inter.

Sampdoria - Torino 1-0

Afla mai multe despre: serie astefan radulazio 

viewscnt
Articole similare