Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciurile nebune din Liga Campionilor le dau emoţii dinamoviştilor: "Dacă nu avem inima tare, putem oricând să cedăm"

VIDEO | Meciurile nebune din Liga Campionilor le dau emoţii dinamoviştilor: "Dacă nu avem inima tare, putem oricând să cedăm"

Handbal

Comentarii

Dinamoviştii s-au întors mulţumiţi în ţară din Polonia. Au obţinut un egal cu Wisla Plock, au rămas neînvinşi în grupa D din Liga Campionilor şi şi-au păstrat primul loc la finalul turului.

"După meciul de aseară, după meciul cu Steaua, după cel de la Kadetten şi tot aşa, dacă nu ai inima tare şi tărie de caracter, putem să cedăm. A fost un meci greu, un meci încrâncenat, cu multe răsturnări de scor, dar un joc mai slăbuţ pentru că au fost mai multe greşeli şi de o parte şi de cealaltă. Eu zic că rezultatul este echitabil, dar puteam să câştigăm" , a declarat antrenorul dinamoviştilor, Constantin Ştefan.

"Nu am discutat despre problemele lui cardiace ale antrenorului, dar mă gândesc că nu este ok să stai pe bancă. Pe teren este altceva. Urmează un nou meci cu Wisla, jucăm acasă, iar cu aportul suporterilor va fi alt meci. Avem această încredere pentru că am luat un punct. A fost un meci foarte greu şi putem spune că este ca o victorie" , a spus Dan Savenco.

Afla mai multe despre: handbaldinamo 

viewscnt
Articole similare