Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Medaliaţii de la europenele de haltere şi de lupte au fost premiaţi de Guvern. Câţi bani au încasat!

VIDEO | Medaliaţii de la europenele de haltere şi de lupte au fost premiaţi de Guvern. Câţi bani au încasat!

Sporturi

Comentarii

Medaliaţii României la recent încheiatele campionate europene de haltere şi de lupte au fost primiţi marţi Ministerul Tineretului şi Sportului. Performerii au fost recompensaţi şi financiar.

Prestaţiile de la Campionatele Europene le-au adus sportivilor români un important bonus financiar - 37.000 de lei pentru aur, 22 de mii pentru argint şi 15 mii pentru bronz. În 2019, bugetul total pentru premierea sportivilor este de 10 milioane de euro.

"Sunt foarte fericită, nu îmi imaginam că o să ajung aici. Şi sunt mulţumit că am ajuns, am reuşit şi sunt apreciată", a spus Kriszta Incze, vicecampioana europeană de la lupte

"Mi-am îndeplinit obiectivul pentru medalii, dar pentru recorduri nu. Mi-aş fi dorit foarte mult să bat recordul mondial la smuls.Sunt convinsă că va urma în curând", a declarat şi Loredana Toma, triplă medaliată cu aur la Campionatele Europene de haltere.

Nu toţi au fost însă pe deplin mulţumiţi de banii pe care i-au primit.

"Eu cred că la noi este cea mai mare muncă. Nu ne plângem de durerile pe care le avem, trecem peste, muncim cu ele, numai ca să obţinem ceea ce ne dorim", a declarat pentru Telekom Sport Elena Andrieş, triplă campioană europeană la haltere.

Afla mai multe despre: guvernpremiimedaliihalterelupte 

viewscnt
Articole similare