Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Medalie aşteptată de 8 ani! Promisiunea Narcisei Lecuşanu în cazul în care naţionala lui Ambros ajunge în semifinale: "Voi fi acolo"

VIDEO | Medalie aşteptată de 8 ani! Promisiunea Narcisei Lecuşanu în cazul în care naţionala lui Ambros ajunge în semifinale: "Voi fi acolo"

Handbal

Comentarii

La ultimele trei turnee finale de CE România nu a reuşit să ajungă în semifinale. Ultima oară când tricolorele s-au calificat între primele 4 a fost în 2010, când Neagu &Co au câştigat chiar bronzul după finala mică în faţa Danemarcei.

Cristina Neagu era pe teren şi în urmă cu 8 ani când naţionala feminină de handbal reuşea ultimul rezultat important la un CE. Narcisa Lecuşanu nu a jucat atunci, dar are experienţa unui turneu final organizat în Franţa. Cu ea în echipă, România a prins semifinalele competiţiei. Acum expertul Telekom Sport se va afla în Hexagon în calitate de mebru al Comitetului Executiv al IHF. 
 
"Vreau să ajungă cât mai departe, în finală. Mă duc şi eu pe 14 la Paris şi îmi doresc din sufletul să le văd în semifinale. Revin în sala în care şi noi am jucat pentru bronz în 2007, îmi doresc din suflet ca ele să pună mâna pe aceste medalii. Noi, atunci, am luat doar locul 4, asta e viaţa" a povestit Narcisa. 
 
Fosta handbalistă a analizat şi adversarele naţionalei lui Ambros de la turneul final care începe mâine. 
 

Afla mai multe despre: ce handbalnarcisa lecuşanuromânianeagu 

viewscnt
Articole similare