Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Medieşenii, frustraţi după remiza cu Chindia Târgovişte: ”Meritam victoria. Din păcate am luat gol pe final”

VIDEO | Medieşenii, frustraţi după remiza cu Chindia Târgovişte: ”Meritam victoria. Din păcate am luat gol pe final”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipe Chindia Târgovişte, în etapa a XIV-a a Ligii 1.

”Puţin frustrant, ca să zic aşa. Cred că am dominat meciul, cel puţin 70 de minute. Am ratat, aşa se întâmplă în fotbal, când ratezi sau când nu eşti foarte concentrat în faţa porţii se întâmplă să iei gol pe fază fixă sau pe alte faze şi pe final chiar să pierzi şi punctul pe care l-am avut.

Pot să spun că până la urma urmei e bine că am luat un punct, chiar dacă e... Târgovişte joacă foarte bine acum în ultimul timp. Au un antrenor foarte bun şi antrenează foarte bine şi se şi vede asta”, a spus Sergiu Buş la final.

Darius Olaru, jucătorul meciului, consideră la rândul său că rezultatul este unul nedrept.

”Cred că în această seară am jucat mult mai bine, cred eu că meritam victoria. Am făcut o primă repriză foarte bună. În repriza a doua au avut şi ei mai multe ocazii, dar cred că, per total, meritam victoria. Din păcate, din nou am luat gol pe final. Ne pare rău, dar mergem mai departe, nu avem ce să facem. Muncim în continuare şi cred eu că vom face rezultate mult mai bune pe viitor”, a spus Olaru după meci.

Afla mai multe despre: olarugaz metan medias 

viewscnt
Articole similare