Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Medieşenii îşi fac planuri pentru cupele europene: "Din ce am înţeles, se va ieşi din insolvenţă şi vom avea drept de participare"

VIDEO | Medieşenii îşi fac planuri pentru cupele europene: "Din ce am înţeles, se va ieşi din insolvenţă şi vom avea drept de participare"
Comentarii

Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj au remizat alb, în ultimul meci al etapei a doua din play-off-ul Ligii I.

"Este al doilea 0-0 în decurs de o lună. Am întâlnit o echipă bună, foarte bună, cea mai bună a campionatului. Nu prea le-am pus probleme în atac şi trebuie să fim mulţumiţi cu un rezultat de egalitate.  Eu sunt mulţumit de rezultat, a fost un meci de luptă. Ştim cu toţii că CFR este o echipă, săptămâna aceasta a fost şi prima în care nu au avut intermediară în Europa League. au fost poate mai proaspeţi. 10.53 Suntem bucuroşi pentru acest punct şi mergem la Astra cu încredere să luăm puncte acolo.

Din ce am înţeles, se va ieşi imediat din insolvenţă şi o să avem şi drept de participare în cupele europene pentru sezonul următor. Noi sperăm. Dar important este să facem puncte, mai ales cu echipele de pe locurile 4-5, pentru a putea urca în clasament. Următoarea etapă, la Astra, trebuie să mergem să câştigăm toate cele trei puncte. Am demonstrat şi în sezonul regulat că putem să batem Astra. Sper să facem o figură frumoasă acolo" , a spus Ionuţ Larie.

"Cred că nu s-au schimbat foarte multe, acelaşi meci urât, încâlcit. Noi nu avem nicio presiune şi încercăm să strângem cât mai multe puncte. Nu prea am contat şi cred că şi datorită schimbărilor. Nu spun că au fost schimbările proaste, Doamne fereşte, dar am încercat să conservăm un 0-0. Într-adevăr, în prima repriză şi noi am simţit că putem mai mult. Nu vrem să fim ciuca bătăilor în acest playoff şi vrem să câştigăm cât mai multe puncte.

Sperăm să facem mai multe puncte. V-am spus, nu avem un obiectiv fixat, jucăm pentru noi, jucăm pentru Edi, pentru toată lumea care e aici" , a declarat Marius Constantin.

"Suntem mulţumiţi, e un punct de moral pentru noi. Am făcut şi noi primul punct în play-off. Suntem la prima participare în play-off, aici echipele sunt foarte puternice, aşa că orice punct e bun. 

Nu ne-am pus un target de puncte, încercăm să obţinem poziţia a patra, care ar fi într-adevăr o performanţă mare pentru clubul nostru" , a declarat Răzvan Pleşca.

 

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare