Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mentalitate păguboasă şi arogantă". Costel Enache, dezlănţuit după eşecul din Gruia

VIDEO | "Mentalitate păguboasă şi arogantă". Costel Enache, dezlănţuit după eşecul din Gruia

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a rămas cu trei puncte în clasament şi după etapa a V-a a Ligii I. Înfrângerea la scor de neprezentare, suferită în faţa lui CFR Cluj l-a scos din sărite pe Costel Enache. Fotbaliştii sibieni şi arbitrii au fost ţintele antrenorului.

FC Hermannstadt a câştigat doar un meci în acest sezon de Liga I. Etapa trecută a învins-o pe U Craiova, scor 2-1. În rest, sibienii au pierdut partidele cu FCSB (2-3), cu Gaz Metan Mediaş (0-2) şi cu FC Viitorul (2-3). Echipa lui Costel Enache are a doua cea mai slabă apărare din primul eşalon. Hermannstadt a primit 13 goluri în primele 15 etape, cu unul mai puţin decât Academica Clinceni.

"Mă aşteptam la altceva în seara aceasta. Am fost surprins cum am arătat. Aşteptam altă faţă, ca cea din primele meciuri. În seara aceasta ne-am arătat limitele de echipă mică. Am venit cu o mentalitate păguboasă şi arogantă. Ne mulţumim cu un rezultat bun, după care aşteptăm să vină lucrurile de la sine.

Avem nevoie de determinare, de responsabilitate. Valorile sociale şi umane sunt determinante într-un sport de echipă. Ma aşteptam la altceva de la jucătorii mei. Nu îmi pierd încrederea în ei. Supărările acestea vin pentru că le ştiu potenţialul. Ştiu ce pot atunci când sunt la 100%.

Sper să fie doar un accident în care ne-am pierdut valorile în vestiar şi doar atât.

Am avut şi noi un penalty scos în afara careului. M-am obişnuit. Meci de meci suntem trataţi diferit faţă de realitate. Arbitrajul nu are însă nicio vină pentru rezultat. Rezultatul e o pedeapsa pentru cum ne-am prezentat", a declarat Costel Enache la finalul meciului CFR Cluj - FC Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: costel enachefc hermannstadtliga icfr cluj 

viewscnt
Articole similare