Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mercedes a dominat antrenamentele Marelui Premiu al Chinei. Nemţii au câştigat patru din ultimele cinci curse la Shanghai

VIDEO | Mercedes a dominat antrenamentele Marelui Premiu al Chinei. Nemţii au câştigat patru din ultimele cinci curse la Shanghai

Formula 1

Comentarii

După startul ratat de sezon, Hamilton avea nevoie de o prestaţie la înălţime în antrenamentele din China. Şi a reuşit acest lucru. A dominat ambele sesiuni de vineri de o manieră categorică.

În prima sesiune, campionul en titre a avut un timp cu aproape jumătate de secundă mai rapid decât concurenţa. A fost urmat de Raikkonen şi de coechipierul Bottas. Pe locurile 4 şi 5 s-au clasat piloţii de la Red Bull, Ricciardo şi Verstappen, în timp ce câştigătorul primelor două curse ale sezonului, Sebastian Vettel, a trebuit să se mulţumească doar cu locul 6.

Podiumul a fost neschimbat şi în sesiunea a doua, doar că diferenţele au fost mult mai mici. Hamilton l-a bătut pe Raikkonen la doar 7 miimi de secundă. Vettel în schimb s-a descurcat mult mai bine. A reuşit al 4-lea timp. Faza zilei l-a avut în prim plan pe rusul Sirotkin, căruia i-a zburat oglinda în timp ce încerca să stabilească un tur rapid de circuit.

Afla mai multe despre: formula 1marele premiu shanghaihamiltonvettel,  

viewscnt
Articole similare