Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Mercenarilor!” S-a umplut paharul la Dinamo! Suporterii le-au cerut explicaţii jucătorilor: ”Nu vă este ruşine?”

VIDEO | ”Mercenarilor!” S-a umplut paharul la Dinamo! Suporterii le-au cerut explicaţii jucătorilor: ”Nu vă este ruşine?”

Superliga

Comentarii

Dinamo a mai făcut un pas fals în lupta pentru evitarea retrogradării, 1-1 cu FC Voluntari, rezultat ce nu a fost uşor digerat de suporteri alb-roşii.

După meci, fanii dinamovişti i-au aşteptat pe jucători la ieşirea din stadion şi i-au apostrofat pentru rezultatele slabe înregistrare în play-out. În ultimele şapte etape, ”câinii” au bifat doar un succes şi trăiesc foarte periculos în lupta pentru evitarea retrogradării.

”Mercenarilor”, ”Demisia” şi ”Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!” au fost doar câteva dintre scandările suporterilor dinamovişti.

Fanii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării şi i-au băgat în şedinţă pe jucători: ”Mercenarilor! Vă bateţi joc de noi”

După minute bune de aşteptare, doi dintre fani au luat cuvântul şi au discutat cu Gabriel De Moura şi Răzvan Patriche, căpitanul echipei.

În momentul în care cei doi veterani şi-au făcut apariţie, suporterii au cedat şi şi-au exprimat într-un cor nemulţumirile.

”Am mers după voi prin toată ţara, cântăm pentru voi, şi voi ce faceţi?! Aveţi salariile la zi. Nu vă e ruşine?! Aveţi condiţii de lux. Ce vă lipseşte? Ce să mai facem pentru voi? Vă place să vă bateţi joc de noi?! 

Patriche, eşti căpitan de echipă! Mobilizează-i, frate! Mai aveţi două meciuri. Ce faceţi la antrenamente? Nu vedem o centrare, un şut pe poartă!”, au spus fanii dinamovişti, după meciul cu Voluntari.

  • VIDEO cu discuţia dintre suporteri şi fanii dinamovişti

Dinamo este pe locul 15 în campionat, cu 21 de puncte după şapte jocuri de play-out. În ultimele două etape, elevii lui Kopic vor întâlni Universitatea Cluj, în deplasare, şi UTA, pe teren propriu.

  • VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo - FC Voluntari 1-1

Afla mai multe despre: dinamofc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare